Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha szakított velem miert sírt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szakított velem miert sírt?

Figyelt kérdés
A volt barátom telefonon szakitott velem 2,5 hete elmondasa szerint a sok veszekedes miatt . Utána meg egyszer tapálkoztunk egymassal hogy vissza adjuk egymas fontosabb holmiját .Ès mikor elbúcsúzkodttunk hogy ugye bár többett nem találkozunk láttam a barátom arcán hogy megkönnyezte a dolgot .Utana meg elkisert az automhoz ahol nem tudtuk elengedni egymást mèg útolsó csók is csattant el ès megbeszèltük hogy megprobaljuk megismerni jobban egymast ebbe ő is bele ment mèg akkor aztán rá kèt napra írta hogy neki ez nem biztos hogy menne . Az után mèg egyszer fel hívtam hogy ami nálla maradt cuccom nem fontosak ès ne aggódjon az miatt hogy netán őrült módon zaklatom .Nem tudom már nem èrtem az egèszet sajnos 😞
2023. ápr. 3. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Attol meg fajhat neki erzelmileg, ott van a kotodes, puszta tudja, hogy jobb neki nelkuled, de ido amig teljesen tovabb all.
2023. ápr. 3. 17:23
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

Mindegy. Az enyém is sírt, aztán két hét múlva már egy másik csaj szájában volt. Idővel túl leszel rajta, de ne tartsatok a kapcsolatot.

A vicc az, hogy meg én vigasztaltam, miközben ő dobott engem. Szánalom volt.

24N

3/8 anonim ***** válasza:
79%
azok örömkönnyek voltak
 4/8 A kérdező kommentje:
Mèg azt mondta szeret nem tudom vajon meg kereshet ?
2023. ápr. 3. 17:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan, hogy hiába szereted a másikat, nem vagytok kompatibilisek. Ilyenkor azt siratja az ember, ami lehetett volna és amit okozott, de nem tud rajta segíteni. Majd találsz olyat, akivel nem veszekedtek folyton, hanem a jobbik éned hozza elő, és nem is fogod érteni, mit szerettél benne.
2023. ápr. 3. 18:44
 6/8 anonim ***** válasza:
72%
A szakító félnek is ugyan úgy fájhat a szakítás. Lehetséges hogy emiatt könnyezte meg a búcsútokat.
2023. ápr. 3. 18:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ő szakított, miért keresne? Talán mert hiányzol neki. De nem megy a dolog, és vége.
2023. ápr. 3. 18:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

#3:🤣🤣🤣

Kérdező, benne van a pakliban, sőt az is, hogy megjátszotta magát, de amúgy mindegy, ha nem működött, akkor miért kéne erőltetni?

2023. ápr. 3. 21:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!