Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan léptetek túl?
Részletesen nem mennék bele a történetembe.
Csúnyán kihasznált hónapokon keresztül. Egyszerűen kilépett az életemből mindenféle magyarázat nélkül. Egyik héten még közös programon vettünk részt, terveztük a jövőt, jól éreztük magunkat, legalábbis én ezt éreztem. Következő héten pedig már nem keresett. Utána még történtek és kiderültek dolgok és végleg megszakadt a kapcsolat.
A lényeg az, hogy egyszerűen nem tudok továbblépni. Mindennek már 6 hónapja, de nem megy. Már mindent megpróbáltam! Tanulni kezdtem, kirándulni és új helyekre járok, eljárok szórakozóhelyekre, új hobbim van, gyökeresen megváltoztattam az életem. Ha eszembe jut, próbálom másfelé terelni a gondolataim. Még szakember segítségét is igénybe vettem, de egyszerűen semmi nem használ. Tényleg szinte mindent megpróbáltam már, amit csak olvastam az interneten vagy amit a pszichológus tanácsolt. Azt hittem, idővel jobb lesz, de azóta sem.
Neked mi vált be?
Nekem az idő segített, bármilyen elcsépeltnek hangzik.
Másrészt az emberben keveredik a múlttal a társhiány is, meg nyilván ha nem találtál nála jobbat, akkor folyton visszazuhansz.
Szerintem társaságba kell járni, új élményeket szerezni, és akár csak szimplán beszélgetni másokkal, akár úgy randizni, hogy ne gondolja senki túl a dolgokat.
Nekem sokat segített egy ellenkező nemű barát, aki segített feldolgozni a miérteket. Kapcsolat nem lett, mert nem illünk össze, de mellettem volt, és segített… tehát tényleg baráti volt a bánásmódja, és pár hét alatt ki tudott szedni. Ennek már több éve, azóta is jóban vagyunk.
Nekem ez sem vált be sajnos. :(
A barátaim nagyon türelmesek, mindig meghallgatnak. Nagyon hálás vagyok nekik. Sok kiruccanást, kirándulást szervezünk pont emiatt.
Randizásra még nem tudtam magam rávenni. Akárhányszor valaki közeledik felém, akkor azonnal riadót fújok és menekülök.
Olyan amikor valaki hirtelen hagyna el és amikor még "szerelemdrogban" vagyok, az "elvonasik" baromi kegyetlenek tudnak lenni. De ezt a leghidegebb legkiábrándultabb volt párom is orvosolta valamiért, hogy még szóba állnak velem még találkoznak is velem, esetleg még szexelnek is velem, és le tud bennem fokozatosan csengeni az egész. Nem tett eddig nekem senki úgy mintha meghalt volna.
Az hogy fokozatosan cseng le, nekem nagyban segít.
Tehát eleinte naponta voltunk együtt de szakítás után hetente aztán az ritkul és mégjobban ritkul, ez nekem rengeteget jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!