Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csináljak? Több lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Több lent

Figyelt kérdés

Nagyon nehéz és fájdalmas szakításon vagyok túl. Jelenleg egy másik országrészben lakom, nem tudunk összefutni az exemmel.

Viszont a probléma ott kezdődik hogy oda fogok költözni a városba, ahol ő él. Nem tudok máshova költözni, ez egy kényszer költözés. Rettegek hogy visszajönnek az érzéseim, épphogy túltettem magam rajta, aztán kezdhetném előröl..

Mit csináljak?.. Muszáj költöznöm. Ebből nem tudok kibackelni.

2023. márc. 11. 16:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Miert muszaj + mekkora varos? Annyira szerintem nem gyakori, hogy utcan csak ugy osszefussanak emberek, bar videken lehet.
2023. márc. 11. 16:32
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Mit csinálj? Szakadj le róla!
2023. márc. 11. 16:33
 3/9 A kérdező kommentje:

Család miatt, édesapám meghalt, testvérem pedig gyerek, valakinek ott kell legyen vele. Nem akarom kiszakítani az iskolából, az is egy töréspont lenne neki.

A város nem túl nagy, kb akkora mint egy nagyobb település.

2023. márc. 11. 16:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Te szakizottál vagy a ő?
2023. márc. 11. 16:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Közös megegyezés volt. Ez ilyen se veled-se nélküled kapcsolat volt.
2023. márc. 11. 18:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Sose költöznék egy gyerek miatt egy másik városba. Költözzön ő hozzád! Neked ez nem törés?
2023. márc. 11. 20:51
 7/9 A kérdező kommentje:

ott van az egész család, mama, tata, unokatestvérek.

ha ezeket elveszem tőle..

de nem is ez a lényege a kérdésnek szerintem :DDD

2023. márc. 11. 23:47
 8/9 anonim ***** válasza:
En sulis koromban 60 km-re eltem a nagyszuloktol, mint ahogy egy rakas gyerek, nem igazan ereztem toresnek. Szerintem a legtobb gyerek tuleli, hogy nem 0-24 a nagyszulokkel meg az uncsitesokkal van… De te tudod. En sem koltoznek emiatt.
2023. márc. 12. 00:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a te költözésed a lényeg. A gyerek miatt akarsz odaköltözni. Én ezt nem tenném. A gyerek költözzön hozzám! Ha a rokonok nem foglalkoznak vele, nem hiszem, hogy olyan nagy probléma lenne.
2023. márc. 12. 05:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!