Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem enged el, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem enged el, ha nem akar semmit?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok, ezért nők véleménye érdekelne. Exemmel majdnem egy éve külön vagyunk. Hónapok óta minden nap írogat, keres, néha akar találkozni, beszélgetni, de kijelentette, hogy szexuálisan nem akar már semmit, és meséli, hogy ismerkedik. Viszont amikor mondtam neki, hogy én nem akarok a barátja lenni, hanem a párja, akkor megsértődött. Azért nem értem, mert tíz évig voltunk együtt, és mindig jó volt a szex. Ha a társaságomat élvezi, akkor miért nem akarja újra megpróbálni? Ha meg tovább akar lépni, akkor miért nem enged el, és miért akar lelki szemetesládának használni, mikor vannak erre barátnői? Ebben a helyzetben el lehet még érni, hogy újra kialakuljon részéről a vonzalom vagy semmi értelme erre várni? De volt olyan nő ismerősöm, aki azt mondta, hogy valójában azt várja, h nyomuljak rá, hiába mondja az ellenkezőjét. Ebben lehet igazság? Mert egyébként ha megölelem, megpuszilom, megsimogatom, azt hagyja, nem húzódik el, maximum utána megjegyzi, hogy ne csináljam és nem akar semmit tőlem.
2023. márc. 11. 14:23
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

"De volt olyan nő ismerősöm, aki azt mondta, hogy valójában azt várja, h nyomuljak rá, hiába mondja az ellenkezőjét. Ebben lehet igazság? Mert egyébként ha megölelem, megpuszilom, megsimogatom, azt hagyja, nem húzódik el, maximum utána megjegyzi, hogy ne csináljam és nem akar semmit tőlem."

Ne hallgass rá, mert kijelentette, hogy nem akar téged se szexre, se párkapcsolatra, csak a barátja vagy.

Nem tetszik? Akkor szakítsd meg vele a barátságot és kész. Ilyen egyszerű.

2023. márc. 11. 14:27
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Nem akarja, hogy boldog legyél nélküle, mert az sértené az egóját. Vannak nők(és férfiak is!), akik önbizalomlöketet kapnak attól, hogy te otthon ülsz és egész nap bőgsz miattuk. Ha viszont látják, hogy továbbléptél és már nincsenek rád semmilyen hatással, akkor megpróbálnak visszatérni az életedbe, hogy mégjobban tönkretegyenek, hogy az egójukat hízlalhassák. Isten óvjon minket az ilyenektől!
2023. márc. 11. 14:30
 3/9 anonim ***** válasza:
46%

Hát, nő. A többségük már ilyen. Kéne minden, az emberek csak eszközök. Te vagy a kényelmes, biztos pont, akit lehet arra használni, hogy kiöntse a lelkét. Fejben azért már felrakta magát egy polccal feljebb, hogy neki jobb pasi jár. Ahogy írtad, ismerkedik, de gondolom megfelelő nem talál, addig meg jó leszel neki érzelmi supportnak.

Volt pár hasonló exem. Amíg kényelmes volt, addig én is hagytam ezeket a dolgokat. Amint jött az a része, hogy valami nagyobb szívességet kértek vagy a sok csalódás után újra szexelni akartak velem, akkor azért közöltem, hogy naaa, ez a hajó már régen elment.

2023. márc. 11. 14:39
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Igaza van a #2-nek. Alapból lelki szemetesláda is vagy, a másik pedig az hogy folyamatosan fent akarja tartani a figyelmedet, hogy nehogy ki tudj alakítani mással egy normális kapcsolatot.

Vannak ilyen emberek. Nem kellesz neki kapcsolatra, de a tudat kell neki hogy ha egyedül maradna akkor elég neki csak a "háta mögé nyúlni", mert tudja hogy te ott állsz, és bármikor előrángatható vagy.

És bizony vannak akik évtizedekig képesek egy ilyen "előrángatható" szerepben maradni, mert reménykednek hogy egyszer lesz az illetővel egy normális kapcsolatuk. De ha lenne, már régen lehetett volna, ha minden adott hozzá.

Az ilyen ember csak akkor eszmélne fel sértődötten, ha te bejelentenéd hogy összejöttél valakivel és gratulálhat mert boldogok vagytok. Elhiheted hogy nem örülne őszinte örömmel a boldogságotoknak (mert ő így elveszítené a játékszerét).

2023. márc. 11. 14:46
 5/9 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem ne írj neki vissza annyit. Ha most 1 órán belül válaszolsz, hadd egye a fene, hogy miért tart aztán 3-4 órába. Egy kicsit ritkítsd meg tudatosan, legalább addig el kéne jutni, hogy már csak 3 naponta ír rád. Érezze, hogy nem vagy kéznél...
2023. márc. 12. 09:10
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Kérdés, hogy te miért engeded, hogy ezt játssza veled? Te is megszakíthatod vele a kapcsolatot, nem muszáj a pincsijének lenned.
2023. márc. 13. 14:05
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
Ne légy már buta, talonban tart.
2023. márc. 13. 17:21
 8/9 NTBS ***** válasza:
Nyomulj rá. Ha nem fogadja a közeledést, akkor zárd le és ne beszélgess vele.
2023. márc. 14. 06:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Mit nyomuljon rá, amikor mondta, hogy még ölelés után is rászólt? Mi van? Ott kell hagyni.
2023. márc. 14. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!