Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nincs remény? Ti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs remény? Ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés

Ugy alakult, hogy a barátom, aki bordenlineos szakított velem. Rengeteget veszekedtunk főleg a betegségèből adòdòan(mindent apró dolgon, féltékenység stb)

Amikor nem volt vita imádott szeretett, annyira jó volt minden. Sajnos voltak hazugságok a kapcsolatban , amiket azert tettem, hogy ne okozzak fájdalmat neki.

Volt egy nagyobb vitánk egy lényegtelen dolog miatt ahol feladta az egész kapcsolatot. Es annak ellenere , hogy nem tudott elengedni es mindig hianyoztam neki 2 nap alatt túllépett rajtam. Mindent megtett volna értem...

Szeret még elmondasa szerint de mar csak emlekkent , viszont beszélni ugyanúgy akar velem tovabbra is, de nem tudna mar velem lenni, nem lenne boldog.

Itt mar ezen a ponton ne is remenykedjek ugye?!

2023. márc. 6. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Te is mentális eset vagy? Mert akkor érthető, hogy ragaszkodsz, egyébként jó nagy adag butaság már meg se haragudj.

Nem kéne vele még beszélgetni sem sehogy semmilyen módon nemhogy visszamenni vagy fogadni.

2023. márc. 6. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne reménykedj, semmi értelme. Minél hamarabb fogod fel azt, hogy ennek itt és most vége, annál hamarabb leszel túl rajta.
2023. márc. 6. 20:38
 3/5 Noren1989 ***** válasza:
Engedjük el szépen ezt az fp dolgot.
2023. márc. 6. 20:41
 4/5 anonim ***** válasza:
A fszomat azt bele!
2023. márc. 6. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi az a bordenlineos?
2023. márc. 12. 12:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!