Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fiúk, akik már visszaszerezték...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, akik már visszaszerezték az exüket, hogyan sikerült?

Figyelt kérdés
Már több mint egy éve vége van közöttünk, de még mindig sokat gondolok rá.

2023. márc. 2. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Úgy sikerült gondolom én, hogy a másik fél is szerette még, nem volt olyan súlyos indok a szakitasra mint megcsalas, bántalmazás, különböző tervek, hazugságok és egyebek.

De ha ilyesmi történt, vagy elmúlt a szerelem, nem bízott benned, sokat hanyagoltad, akkor nem hiszem, hogy lenne esélyed, sőt mégha tévedek is és újra együtt lennétek is, de nem tanultál az esetből, nem tudod kamatoztatni, nem tudsz változni, akkor úgyis vége lesz ismét, kár az egész.

2023. márc. 2. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Nem lehet vissza szwrezni azt aki madsal boldog mar.. meg szerintem ez egy gusztustalan folog is , hogy zaklatja valaki az exet mert egy elejen kultulart udvarlas is egy ido utan zaklato lesz az exnek ha nem erti meg nem kell..
2023. márc. 2. 22:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Sokmindentől függ..miért lett vége ,hogy váltatok el..jelenleg van-e valakije .. ha nincs senkije, és nem annyira durva dolog miatt szakìtottatok akkor meg lehet próbàlni ,viszont ne feledd egyszer már valami miatt nem bìrta a kapcsolat, te is illetve ő is engedte a màsikat elmenni, ez a jövőre nézve nem annyira jó.
2023. márc. 2. 22:19
 4/5 anonim ***** válasza:
69%

Egy társaságban voltunk, elhívott beszélni a szakítás után valami random iváson, majd elkezdtünk chatelni is. 1 hét után újraösszejöttünk. Ezt követően viszonylag sokáig voltunk egy pár. Tanulságnak jó volt, de amúgy meg egyáltalán nem érte meg újra megpróbálni.

1 év után, hát... továbblépésen gondolkodj inkább. Visszaszerezni nem éri meg, és amúgy sem hiszem, hogy ennyi idő után menne.

2023. márc. 2. 23:01
 5/5 anonim ***** válasza:
87%

Kiálltam több mint száz ember elé - köztük ő is - és eljátszottam a Still loving you c. szám Sonata Arctica verzióját egy szál gitáron, énekelve.

https://www.youtube.com/watch?v=rgpJPJ7MAZ0&ab_channel=Kyv3r

Mondjuk... nem jöttünk össze újra:D De aki hallotta, vagy hallott róla, azt mondta menő volt:D

De összességében hálás vagyok, hogy nem jöttünk össze újra.

2023. márc. 2. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!