Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akik már visszaszerezték az exüket, hogyan sikerült?
Úgy sikerült gondolom én, hogy a másik fél is szerette még, nem volt olyan súlyos indok a szakitasra mint megcsalas, bántalmazás, különböző tervek, hazugságok és egyebek.
De ha ilyesmi történt, vagy elmúlt a szerelem, nem bízott benned, sokat hanyagoltad, akkor nem hiszem, hogy lenne esélyed, sőt mégha tévedek is és újra együtt lennétek is, de nem tanultál az esetből, nem tudod kamatoztatni, nem tudsz változni, akkor úgyis vége lesz ismét, kár az egész.
Egy társaságban voltunk, elhívott beszélni a szakítás után valami random iváson, majd elkezdtünk chatelni is. 1 hét után újraösszejöttünk. Ezt követően viszonylag sokáig voltunk egy pár. Tanulságnak jó volt, de amúgy meg egyáltalán nem érte meg újra megpróbálni.
1 év után, hát... továbblépésen gondolkodj inkább. Visszaszerezni nem éri meg, és amúgy sem hiszem, hogy ennyi idő után menne.
Kiálltam több mint száz ember elé - köztük ő is - és eljátszottam a Still loving you c. szám Sonata Arctica verzióját egy szál gitáron, énekelve.
https://www.youtube.com/watch?v=rgpJPJ7MAZ0&ab_channel=Kyv3r
Mondjuk... nem jöttünk össze újra:D De aki hallotta, vagy hallott róla, azt mondta menő volt:D
De összességében hálás vagyok, hogy nem jöttünk össze újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!