Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kéne kiölnöm az érzéseimet? Az sem biztos hogy ezek érzések.
"most is szörnyen gyerekesnek, szánalmasnak, és kislányosnak érzem magam az érzelmeim miatt"
"teljesen rendben vagyok magammal, és mindennel."
Érdekes.
Őszintén szólva én is inkább szakemberrel beszélgetnék el, mert mi nem ismerünk téged, nekünk nem fogod elmondani az életed. Ő azért van, hogy segítsen, terelget, útmutatót ad. Mi maximum jól összezavarunk, de ennyi.
Irhatok opciót, de nem hiszem, hogy helytálló órapontosan.
Én úgy gondolom, hogy mivel még mindig találkoztok és valószínűleg nem sikerült másba belészeretned, nincs párod így a tudatalatti játszik veled.
Vágynál szerelemre, törődésre, de nem jön össze, az ex folyamatosan előtted van ráadásul hatnak rád a szavai miszerint meg kellene próbálni ismét együtt és ezért össze vagy zavarodva.
Tulajdonképpen szerintem ha más személyekkel ismerkednél, belészeretnél valakibe eszedbe nem jutna a volt társad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!