Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy kéne kiölnöm az érzéseime...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kéne kiölnöm az érzéseimet? Az sem biztos hogy ezek érzések.

Figyelt kérdés
Húsz éves vagyok. És tisztában vagyok azzal hogy az esetek kilencven százalékában egyáltalán nem viselkedek felnőtthöz méltóan. És most is szörnyen gyerekesnek, szánalmasnak, és kislányosnak érzem magam az érzelmeim miatt, amik alapjában véve egyáltalán nem jellemzőek rám. Utoljára három éve volt kapcsolatom az exemmel, akiről most szó van. Nem volt jó a kapcsolatunk, ő magába zárkózó titkolózó típus volt, és pedig akkoriban egy tinédzser lány voltam. Állandóan mérges voltam, nem figyeltem rá, dühkitöréseim voltak egyéb mentális betegségek miatt, ez a két párosítás pedig egyáltalán nem egyezett össze. Rengeteget veszekedtünk, állandóan szakítottam vele. Aztán három évvel ezelőtt, végleg szakítottam vele. Mivel ő a család barátja majdnem minden nap találkoztam vele, az elején nagyon dühös voltam rá, de aztán ahogy felnőttem már egyáltalán nem váltott ki belőlem semmilyen érzelmet. Csak egy ismerősként tekintettem rá. Azonban néhány héttel ezelőtt nagy szükségem lett volna egy kis segítségre, ő pedig ott volt nekem hogy segítsen. Afféle távoli baráti kapcsolatunk lett. Azóta amiatt a bizonyos gond miatt amit segített megoldani, sokat találkozunk, és újra elkezdtek érzelmeim lenni iránta. De elég erős. Ő mai napig tesz megjegyzéseket azt illetően hogy nem e lennék újra vele, azonban komolyan nagyon rossz kapcsolatunk volt. Ezért semmiképp sem szeretnék már vele lenni, sőt semmilyen kapcsolatot nem szeretnék senkivel, annyira traumatizáló volt vele akkoriban. Mégis napról napra egyre nagyobb késztetésem van felé. Azt sajnos nem tudom megoldani hogy ne találkozzak vele, ugyanis a családom nagyon jóban van vele. De akkor hogy kéne kezelnem az érzelmeimet? Mit kéne tennem?

2023. febr. 21. 13:15
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Ha valóban mentális beteg vagy, akkor miért nem a kezelőorvosodat kérdezed meg erről? Ő biztosan hitelesebb és szakszerűbb választ ad, mint mi.
2023. febr. 21. 13:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Tinédzser koromban volt. Voltam vele orvosnál is, azóta teljesen rendben vagyok magammal, és mindennel.
2023. febr. 21. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

"most is szörnyen gyerekesnek, szánalmasnak, és kislányosnak érzem magam az érzelmeim miatt"

"teljesen rendben vagyok magammal, és mindennel."

Érdekes.

2023. febr. 21. 14:41
 4/7 A kérdező kommentje:
3/3 az hogy milyennek gondolom magam, és milyen érzelmi válságban vagyok, egyáltalán nem összeegyeztető egy múltbéli betegségemmel. De köszi hogy időt szakítottál az életedből arra hogy kimásolt azt amit írtam :)
2023. febr. 21. 15:04
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Szivesen.
2023. febr. 21. 15:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva én is inkább szakemberrel beszélgetnék el, mert mi nem ismerünk téged, nekünk nem fogod elmondani az életed. Ő azért van, hogy segítsen, terelget, útmutatót ad. Mi maximum jól összezavarunk, de ennyi.

Irhatok opciót, de nem hiszem, hogy helytálló órapontosan.

Én úgy gondolom, hogy mivel még mindig találkoztok és valószínűleg nem sikerült másba belészeretned, nincs párod így a tudatalatti játszik veled.

Vágynál szerelemre, törődésre, de nem jön össze, az ex folyamatosan előtted van ráadásul hatnak rád a szavai miszerint meg kellene próbálni ismét együtt és ezért össze vagy zavarodva.

Tulajdonképpen szerintem ha más személyekkel ismerkednél, belészeretnél valakibe eszedbe nem jutna a volt társad.

2023. febr. 21. 15:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, tudatosítsd magadban hogy minél kevesebb érzelmünk van, annál stabilabbak vagyunk és annál kevésbé bánt minket az élet. Ami pedig csak az erőseknek való, mert a gyengék hullanak
2023. febr. 22. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!