Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lépjek túl egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl egy olyan ismerkedésen, amibe nagyon is beléltem magam, hogy ebből valami komoly lehet?

Figyelt kérdés

Hat hétig ismerkedtem egy férfival, ebből két hét rendszeres randikkal telt, majd három hétig nem láttuk egymást. Utána egyszer találkozott velem, másnap szakított.

Indok: mivel én nem tudok rendszeresen vele lenni, így ha elmélyülne ez a dolog köztünk, mindketten sérülnénk.

Az elején köszönetet mondtam az őszinteségéért, majd jött a düh, az értetlenség és a tagadás szakasza. Napok óta enni alig van kedvem, 6 órákat alszom, a munkámra se tudok figyelni.

Amúgy nincs köztünk harag, lehet még barátként még tudunk találkozni, de ez akkor is fáj.

2023. febr. 12. 10:44
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Miután közölte, hogy kapcsolati szinten nem akar többet, még pár napig takarék módon, de írogattunk egymásnak. Gyakran egy képet küldtünk a napunkról.

Ez mit jelenthet szerintetek? Ő unatkozik, azért ír egyszer-egyszer? Vagy ettől függetlenül barátként tartaná velem a viszonyt? Most úgy érzem, hogy egy ideig biztosan nem tudnék vele személyesen találkozni, mert annyira hevesek az érzelmek. De lehet 1-2 hónap múlva már igen..

2023. febr. 12. 13:00
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem amig nem boltal itthon, akadt neki mas, es utana probalt donteni kettotok kozott, es te huztad a rovidebbet.

Ez baratsagkent nem fog mukodni, ebbe csak azert kapaszkodsz most, mert mas nem maradt, es titokban meg remenykedsz.

2023. febr. 12. 13:06
 23/29 Noren1989 ***** válasza:
Amíg távol voltál, a beszélgetések minősége mennyit és miben változott?
2023. febr. 12. 13:11
 24/29 A kérdező kommentje:

"Szerintem amig nem boltal itthon, akadt neki mas, es utana probalt donteni kettotok kozott, es te huztad a rovidebbet."

Ez is lehetséges nyilván. De az is lehet, még se talált senkit, csak rájött, hogy ez így jó volt, de ő hosszú távon nem túl kompromisszumképes. Úgy érzem, kettőnk között inkább én vagyok az, aki jobban ragaszkodik egy kspcsolathoz. Ő előtte volt pár évig kapcsolatban, nekem ez még nagyon új dolog. Szerintem ebből igazi barátság max akkor lehetne, ha közben jönne valaki az életembe, de akkor meg nem ezzel a régi sràccal foglalkoznék.

2023. febr. 12. 13:17
 25/29 anonim ***** válasza:
65%

"Indok: mivel én nem tudok rendszeresen vele lenni, így ha elmélyülne ez a dolog köztünk, mindketten sérülnénk."

Sztm ez bőven elég és érthető indok.

6 óra alvás. Nekem nincs szerelmi bánatom mégis 7 órát alszom 🙈.

Eldöntöd fejbe hogy ennyi és mész tovább. Nem olyan bonyolult...csak gyakorolni kell bánni az érzelmekkel.

N 30

2023. febr. 12. 13:24
 26/29 anonim ***** válasza:
78%
6 órát **
2023. febr. 12. 13:26
 27/29 A kérdező kommentje:

23) A beszélgetésünk minősége nem sokban változott. Ismergettük egymást, beszámoltunk a napunkról.

Talán az utolsó héten éreztem azt, hogy ő sincs túl jó passzban. Annyit közölt, hogy nagyon levert hangulatban van, semmihez nincs kedve. Aztán mikor jöttem haza, annak meg kifejezetten örült.

A szakítás után pár nappal írta megint, hogy nincs kedve senkihez meg semmihez. Elege van mindenből, hagyják őt békén. Mennyire rossz neki, meg hogy mindenki jobb nála.

Ezt nagyon én sem értettem.

2023. febr. 12. 13:39
 28/29 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen beleélős ismerkedésem. Össze is jöttünk (első csók, séta stb.), majd másnap közölte írásban, hogy mégse. Nem esett túl jól, pár hétig emésztettem. Aztán ment tovább az élet. Mivel nem éltem át vele kb. semmit, nem éreztem azt, hogy mit veszítek valójában, könnyebb volt túllépni a majdnem semmin, mintha monjduk pár hónapot, évet együtt lettünk volna.
2023. márc. 7. 00:53
 29/29 A kérdező kommentje:
Kozben mi mar talalkoztunk azota es ez nekem is segitett abban h baratkent kezeljem ne randipartnerkent. Jot beszelgettunk, vacsoraztunk, szex nem volt.
2023. márc. 7. 00:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!