Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl egy olyan ismerkedésen, amibe nagyon is beléltem magam, hogy ebből valami komoly lehet?
Hat hétig ismerkedtem egy férfival, ebből két hét rendszeres randikkal telt, majd három hétig nem láttuk egymást. Utána egyszer találkozott velem, másnap szakított.
Indok: mivel én nem tudok rendszeresen vele lenni, így ha elmélyülne ez a dolog köztünk, mindketten sérülnénk.
Az elején köszönetet mondtam az őszinteségéért, majd jött a düh, az értetlenség és a tagadás szakasza. Napok óta enni alig van kedvem, 6 órákat alszom, a munkámra se tudok figyelni.
Amúgy nincs köztünk harag, lehet még barátként még tudunk találkozni, de ez akkor is fáj.
10) Mert én külföldön voltam munka miatt. Persze ez őt sem érte meglepetésként, még arról is volt szó, hogy kijön hozzám. De végülis nem eröltettem az erről folytatott beszélgetést, mert bíztam benne, ha úgy alakul, úgy is kijön majd.
Csak szerintem késöbb tudatosodott a fejében, hogy ez nem az amire vágyik. Így ez kapcsolati szinten nem tud működni. Csak sajna én pont emiatt éltem bele magam ennyire, mert a hat hét során nem adta semmi jelét annak, hogy mások az igények. Meg amúgy is, ezekről nem is könnyű beszélni.
#9 most megint beszélgetek egy helyi sráccal, és bár izgalmasnak tűnik az alapján, amiket ír, nem tudja lekötni a figyelmem annyira. Pedig azért ritka, hogy valakivel két mondatnál többet tudok kommunikálni.
Nem akarom eldobni az új lehetőséget, de félek hogy nem lenne vele most túl őszinte ez a randi. Kedvem nem sok mindenhez van, inkább csak fekszem az ágyban otthon.
Érzékeny pont az ismerkedés. Ha szakítás van, akkor az szenvedi meg jobban, akiben elkezdett több kialakulni. Ilyenkor meg megy a hibáztatás, meg a bizalmatlanság.
Nekem is volt olyan ismerkedésem, hogy hetek után jöttem rá, hogy nem illünk össze, nekem kicsit "sok" az illető, és én fogok rosszul kijönni ebből egy kapcsolatban. De emiatt is én voltam a mocsok, hogy akkor eddig miért nem mondtam ezeket. Marha jó. Pont azért, mert jobban megismertem őt is, és rájöttem, hogy kicsinálnánk egymást. Erre nyilván megkaptam a magamét, de oké... akkor folytassuk, de akkor meg kapcsolatban jött volna rá, hogy igaz volt, hogy nem passzolunk. Csak akkor meg megint én vagyok a hibás. :D
Szóval ebből nehéz jól kijönni.
"Érzékeny pont az ismerkedés. Ha szakítás van, akkor az szenvedi meg jobban, akiben elkezdett több kialakulni. Ilyenkor meg megy a hibáztatás, meg a bizalmatlanság."
Ezzel egyet tudok érteni. Pláne, hogy úgy éreztem én hozok több áldozatot. Pl hazautaztam miatta, pedig eléggé fárasztó egy hetem volt. Segítettem neki a tanulásában. És az érdeklődés abszolút kölcsönös volt. Ezért is csak nézek magam elé, és kb magamat hibáztatom, hogy miért kezdtem el vele randizni.
Amúgy nincs valami alapvetőe figyelemhiányos gondod?
Emberi kapcsolataid vannak, vagy bizalmasaid?
De, sajnos én is ezt látom magamon. Ezért is fordultam most a héten szakemberhez.
Vannak emberi kapcsolataim, ebből kb 2-3 ember tudott tényleg segíteni. De nyilván senki nem szereti, ha a negatív energiáit ráöntik.
Rendben, szerintem jó döntés volt!
Emiatt is kérdeztem, mert valami nem smakkol a sztorival.
Túlságosan hamar kötődtél, és ennek általában van valami oka.
A külföldi munka sem segít megtartani a barátságaidat, vagy igen?
Akivel eddig is jóban voltam, azzal továbbra is tartom online a kapcsolatot. Van akivel konkrétan 2 évbe telt, míg összehoztuk a személyes talit, de napi szinten beszélünk ettől függetlenül.
És igen, nagyon gyorsan kötődtem. Talán azért is, mert az eddigi silány randijaim utàn megláttam ebben a személyben a lehetőséget. És még meg sem ismertem igazán, már beleéltem magam.
Kérszer volt szex, egyszer meg csak együttalvás. De amikor szex is volt, akkor is nála aludtam.
Mikor három hét után hazajöttem, a találkozó után már nem mentünk fel hozzá. Mondta, hogy jobb lenne máskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!