Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy nővel szakitotok, de nem úgy hogy bekeben valtok el hanem hogy utaljatok,attól függetlenül néha gondoltok rá?
Tegnap szakitott velem a parom,nagyon csunya szakitas volt .:-(
Utal,rám sem bir nézni
Vannak azok a semleges kapcsolatok, ahol az ember csak ugy eleldegel egymas mellett. A mi rövid, 2 honapos kapcsolatunk pont az ellentete volt. Rengeteg Drama, erzelem ,szex.....
Tegnap szakitott es tudom hogy nagyon utal es haragszik. De vajon gondol még rám?
Vagy a férfiak ilyen könnyen ki tudnak lepni a kapcsolatbol es egyből le is zarjak ?
Lehetseges hogy azért egy picit hianyzom neki ?
Ez az amit neked kell eldöntened. Szerintem lépj túl a dolgon.
Feloldott whatsappon, hogy megirja megegyszer hogy nem csalt meg ,de annyira undorito voltam vele hogy nem szeret,nem akar vslem lenni es hagyjam beken .
Azt hiszem, itt a vege
Azert ilyen az egész mert tenyleg csal. Igy soha nem is tud egy érzelmi kiegyensúlyozottságban lenni az egész kapcsolat.
Te sejted érzed bizalmatlan vagy, ő meg i gerult attol hogy nem d.ghat félre es beleszólsz.
De viszi a farka hol hozzád hol máshova amig egy nő is igent mond, ő nemeket nem fog senkinek.
Majd ha sok viz lefolyik a dunán majd idővel letisztul a kép hogy kiprovvokalja hogy elhagyd.
Majd a hibádból tanulva, a következőnél nem hisztizel.
Szerintem jó lenne valami önismereti foglalkozásra járnod, mert így fogod elcseszni a jövőbeni kapcsolataidat is.
Ha engem a párom azzal vádolna, hogy megcsaltam, miközben nem, akkor először próbálnék higgadtan érvelni, de ha nem jutok vele dűlőre, én is szakítanék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!