Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiak! Ha egy nővel szakitot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha egy nővel szakitotok, de nem úgy hogy bekeben valtok el hanem hogy utaljatok,attól függetlenül néha gondoltok rá?

Figyelt kérdés

Tegnap szakitott velem a parom,nagyon csunya szakitas volt .:-(

Utal,rám sem bir nézni

Vannak azok a semleges kapcsolatok, ahol az ember csak ugy eleldegel egymas mellett. A mi rövid, 2 honapos kapcsolatunk pont az ellentete volt. Rengeteg Drama, erzelem ,szex.....

Tegnap szakitott es tudom hogy nagyon utal es haragszik. De vajon gondol még rám?

Vagy a férfiak ilyen könnyen ki tudnak lepni a kapcsolatbol es egyből le is zarjak ?

Lehetseges hogy azért egy picit hianyzom neki ?

2023. febr. 3. 17:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Szerintetek még varjak rá?
2023. febr. 3. 19:37
 12/21 A kérdező kommentje:
Mar feloldott WhatsAppon úgyhogy van remeny
2023. febr. 3. 20:11
 13/21 anonim ***** válasza:

Ez az amit neked kell eldöntened. Szerintem lépj túl a dolgon.

2023. febr. 3. 20:12
 14/21 A kérdező kommentje:

Feloldott whatsappon, hogy megirja megegyszer hogy nem csalt meg ,de annyira undorito voltam vele hogy nem szeret,nem akar vslem lenni es hagyjam beken .

Azt hiszem, itt a vege

2023. febr. 3. 20:15
 15/21 anonim ***** válasza:
36%

Azert ilyen az egész mert tenyleg csal. Igy soha nem is tud egy érzelmi kiegyensúlyozottságban lenni az egész kapcsolat.

Te sejted érzed bizalmatlan vagy, ő meg i gerult attol hogy nem d.ghat félre es beleszólsz.

De viszi a farka hol hozzád hol máshova amig egy nő is igent mond, ő nemeket nem fog senkinek.

Majd ha sok viz lefolyik a dunán majd idővel letisztul a kép hogy kiprovvokalja hogy elhagyd.

2023. febr. 3. 20:15
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy megcsal...csak szeretek hisztizni.
2023. febr. 3. 20:18
 17/21 anonim ***** válasza:

Majd a hibádból tanulva, a következőnél nem hisztizel.

2023. febr. 3. 20:32
 18/21 anonim ***** válasza:
Reggelente eszembe jut, amikor belenézek a wc-be, hogy milyen szartam, de aztán lehúzom és kezdődik a nap. Szóval igen, eszembe jut.
2023. febr. 3. 20:34
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó lenne valami önismereti foglalkozásra járnod, mert így fogod elcseszni a jövőbeni kapcsolataidat is.

Ha engem a párom azzal vádolna, hogy megcsaltam, miközben nem, akkor először próbálnék higgadtan érvelni, de ha nem jutok vele dűlőre, én is szakítanék.

2023. febr. 3. 22:19
 20/21 A kérdező kommentje:
Most meg azzal zsarol hogy csak akkor latom ujra ha belemegyek hogy talaljunk meg egy not es legyen harmas.mekkora egy undorito, beteg allat
2023. febr. 4. 15:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!