Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal szakítottunk, de bemutat a nagymamájának. Miért?
A párommal nagyjából fél éve szakítottunk, de azóta is jóban voltunk, továbbra is gyakorlatilag párként, de minimum szeretőkként viselkedtünk.
Szüleihez a szakítás óta is többször mentünk együtt és ott is aludtam.
Most viszont be szeretne mutatni a nagymamájának egy családi összejövetelen (már csak a nagyit nem ismerem a családból).
Nem tudom hova tenni a helyzetet.
Szerintetek ez utal valamire, vagy lendüljek túl és ne gondoljak bele semmit?
Mi ezt ennyi infóból honnan tudjuk?
Ülj le vele és kérdezd meg tőle.
Gyakorlatilag nyitott kapcsolatban élsz. Amennyire lehet, magához köt, legyen egy fix pont, de bármikor leléphet, és arra hivatkozna, hogy szakítottatok.
Rúgd ki a francba. Pofátlanul rabolja az idődet.
"A párommal nagyjából fél éve szakítottunk, de azóta is jóban voltunk, továbbra is gyakorlatilag párként, de minimum szeretőkként viselkedtünk."
Ezéé, ott van párként viselkedtek.
Nem tudjátok eldönteni mi a f@szt akartok.
Együtt, külön, magad írod le, hogy párként viselkedtek, de hótra meg vagy lepődve.
Ezt valamilyen szinten te okozod magadnak.
Szeretőkként utalsz magatokra, de párként viselkedtek.
Ha nem akarod, hogy félreértsék, akkor nem ott kell családi közegbe intézni a dolgaitokat.
Ha oda mész az otthonukba meg a családi összejövetelekre, akkor mit mondjon "kedves kis családom, itt a b*szótársam"?
Mondjuk, ha valakinek a szeretője vagyok, néha összejárunk szeretkezni, aztán ennyi, nem együtt lógok vele.
Te azt se tudjátok, mit akartok :D Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!