Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi lehetett a szakításának az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehetett a szakításának az oka?

Figyelt kérdés
Sziasztok, párommal másfél évig éltünk együtt. A kezdeti mindennapos szex lecsökkent miatta, alig kezdeményezett. Többségében én kezdeményeztem, de sokszor visszautasított, néha elég bunkó módon. Olyanokat mondott hogy fáradt, nekem mindig csak az kell, hagyjam békén, miért nem hagyom pihenni.Sokszor amikor hazajött csak feküdt az ágyon órákat, utána beült a gép elé. Nekem azt mondta nincs ideje szexre, mert vannak dolgai, amikor megkérdeztem mikor lesz annyit mondott hétvégén ha lesz rá időnk. Teljesen lerombolta ezzel a nőiességem.Mindig én kezdeményeztem és többségében visszautasított. :(. Kérdeztem van-e valaki azt mondta nincs és nem is találtam semmi jelet rá. Ebből voltak viták amiket úgy zárt szedd a cuccod és menj, majd meggondolta magát. Kedves volt egyébként bújt, de ha olyanja volt azt mondta nem tud átölelni, képtelen rá. Engem teljesen kétségbe ejtett. A legutolsó szex amit én kezdeményeztem annyira űrítés szintű volt hogy hihetetlen. Szóvá tettem mire az arcomba mondta hogy legyen vége te jobbra, én balra. 2 nap múlva megkérdeztem tőle mi van és azt mondta nem képes kapcsolatban élni. Hogy nem az én hibám de zavarja hogy miattam nem tudja azt csinálni amit szeret. Ott hagytam de azóta rémálmaim vannak és nagyon fáj a szívem érte. A nőiességemnek is annyi mert folyton visszautasított, és sokszor forgatta a szemeit ha kezdeményeztem. Anyukájával lakik egyébként. Tudnátok segíteni miért én érzem még magam rosszul amikor az eszemmel tudom hogy sz.r volt az egész?

2023. febr. 2. 08:35
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Mert ilyenek a bántalmazó kapcsolatok. Majd elmúlik az érzés, ne aggodj. Az már fel siker, ha az eszed tudja, hogy rossz volt a kapcsolat.
2023. febr. 2. 09:16
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Egy ilyenért ne fájjon a szíved. Nem becsült eléggé. Fogsz te még találni olyat, aki jobban értékelni fog. Rá már ne pazarold semmilyen szinten az energiád. Tereld a gondolataid. Építsd az önbizalmad, mert az ilyen egyének, ehhez értenek legjobban. Lehuzni, nullára.
2023. febr. 2. 09:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem becsült meg, bármit tettem neki nem volt jó. A végén már azt éreztette hogy a jelenlétem is zavarja, az is hogy egy szobában vagyunk. Ez iszonyatosan fáj, csak marcangol belülről.
2023. febr. 2. 09:44
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Csak ismételni tudom, amit fentebb leírtam. Jobb lesz idővel, hidd el. 2#
2023. febr. 2. 09:47
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

"azt mondta nem képes kapcsolatban élni. Hogy nem az én hibám de zavarja hogy miattam nem tudja azt csinálni amit szeret" = elmondta miért.

Lépj tovább és máskor figyelj oda kivel jössz össze.

2023. febr. 2. 10:30
 6/7 anonim ***** válasza:
85%
Én meg tudom mondani hogy miért érzed még mindig olyan rosszul magad. Azért mert nincsen semmi önbecsülésed, de ez nem csak amiatt mert az a pasi akkor másfél év alatt jó mélyre leépítette, hanem azért is mert eleve összejössz egy ilyennel. Ha nekem valaki ilyet mondott volna hogy szedjem össze a cuccaimat utána biztos nincs olyan hogy vissza könyörgi magát, húztam volna onnan a fenébe, ő meg legyen el magának...
2023. febr. 2. 15:24
 7/7 anonim ***** válasza:
A gépezés az igazi szerelme.
2023. febr. 5. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!