Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szakításaitoknak milyen okai voltak?
1.ex elkoltozott a szuleivel messze
2. Megcsalt
3.megcsalt
4. Simán nem szeretett (állandoan gyűlölködött, kritizált, féltekeny volt, szakitásokkal zsarol, mindez mellett mellettem flörtölt, tarthatatlan lett az egész
5. Lecsukták 5 évre
6. Kiábrándult belőlem.
Annyi bűnöm van hogy egy szép vékony visszafogott hűséges rendes lány vagyok.
1. Fiatal voltam, túl komoly lett már a dolog és megijedtem, bulizni akartam még
2. Más városban laktunk, nehezen jöttek össze a találkák, nem volt eléggé érdeklődő, unalmas lett egy idő után és valaki más megtetszett, aki sokkal dominánsabban, kitartóan nyomult.
3. Rájött, hogy nincs túl az exén.
4. Első voltam neki, túl fiatal volt hozzám, határozatlan, komolytalan volt,nem volt önbizalma mellettem.
5. Szintén éretlen volt hozzám, nem ugyanazt akartuk
6. Toxikus jellem volt, bulizott még, ahol drogot is használt, érzeketlen volt, sok volt neki a "hisztim", mert nyaggattam, hogy minden más fontosabb neki, mint én és nem tart semerre a kapcsolat.
28/N
1. távkapcsolat, odautazás után nem állt fel a farkam, féltem, hogy megint megtörténik, ezért nem utaztam többet, szakítottam vele neten, amit megbántam, de nem volt visszaút + duplán rossz volt más okok miatt is a döntésem
2. valamiért nem működött a szex, ráfeszültünk, sokat kiabált velem más okból is, megcsalt, megunt, szerencsémre a következő pasijaival se tartott sokáig, tehát ugyanott van az életben, talán velem kellett volna maradnia (csak velem volt összeköltözve)
3. szerencsejátékfüggő voltam és nem volt pénzem távkapcsolatban utazni, mert akkor pont veszítőszériában voltam, továbbá szűz volt és nem nagyon engedte elvenni, és én is féltem
4. mentális betegsége van + nevetséges indokokat mondott (pl. nem kísértem haza, nem vettem neki apró ajándékokat stb., olyanokat, amiken javítani lehetett volna és ha hamarabb mondja, meg is tettem volna - mert amúgy utólag mondta) + inkább egyedül akart maradni
a fenti 4-ből csak a 2-es és 4-es volt komoly/hosszabb, bár ez abból is következik, hogy a nem komolyat én szakítottam meg
31 F
31 F
1. Megcsalt az exevel 2honap után (talán ertheto)
2. 2es fel ev utan szakított velem mert ő meg szeretne élni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!