Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A szakításaitoknak milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szakításaitoknak milyen okai voltak?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem?
2022. jan. 15. 15:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
1 volt, annyi közös volt bennünk, hogy magyarul beszélő emberek vagyunk akik egy megyében élnek, semmi több
2022. jan. 15. 15:59
 2/9 anonim válasza:
92%
Lányokkal chatelt ami miatt kiakadtam, féltékenykedtem sokáig aztan szakított…
2022. jan. 15. 17:23
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

1.ex elkoltozott a szuleivel messze

2. Megcsalt

3.megcsalt

4. Simán nem szeretett (állandoan gyűlölködött, kritizált, féltekeny volt, szakitásokkal zsarol, mindez mellett mellettem flörtölt, tarthatatlan lett az egész

5. Lecsukták 5 évre

6. Kiábrándult belőlem.

Annyi bűnöm van hogy egy szép vékony visszafogott hűséges rendes lány vagyok.

2022. jan. 15. 17:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Velem szakítottak. A túlzott alkohofogyasztásom miatt. Már egy ideje nem iszom. Beláttam, hogy milyen jellegű problémával állok szemben és változtattam rajta. Igaz, azóta barátnőm sincs...
2022. jan. 15. 20:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Rossz szex
2022. jan. 15. 21:13
 6/9 anonim ***** válasza:

1. Fiatal voltam, túl komoly lett már a dolog és megijedtem, bulizni akartam még

2. Más városban laktunk, nehezen jöttek össze a találkák, nem volt eléggé érdeklődő, unalmas lett egy idő után és valaki más megtetszett, aki sokkal dominánsabban, kitartóan nyomult.

3. Rájött, hogy nincs túl az exén.

4. Első voltam neki, túl fiatal volt hozzám, határozatlan, komolytalan volt,nem volt önbizalma mellettem.

5. Szintén éretlen volt hozzám, nem ugyanazt akartuk

6. Toxikus jellem volt, bulizott még, ahol drogot is használt, érzeketlen volt, sok volt neki a "hisztim", mert nyaggattam, hogy minden más fontosabb neki, mint én és nem tart semerre a kapcsolat.

28/N

2022. jan. 16. 00:40
 7/9 anonim válasza:
1 hónapos kapcsolat után azt mondta olyan vagyok neki,mint a tesója…
2022. jan. 16. 08:23
 8/9 anonim ***** válasza:

1. távkapcsolat, odautazás után nem állt fel a farkam, féltem, hogy megint megtörténik, ezért nem utaztam többet, szakítottam vele neten, amit megbántam, de nem volt visszaút + duplán rossz volt más okok miatt is a döntésem

2. valamiért nem működött a szex, ráfeszültünk, sokat kiabált velem más okból is, megcsalt, megunt, szerencsémre a következő pasijaival se tartott sokáig, tehát ugyanott van az életben, talán velem kellett volna maradnia (csak velem volt összeköltözve)

3. szerencsejátékfüggő voltam és nem volt pénzem távkapcsolatban utazni, mert akkor pont veszítőszériában voltam, továbbá szűz volt és nem nagyon engedte elvenni, és én is féltem

4. mentális betegsége van + nevetséges indokokat mondott (pl. nem kísértem haza, nem vettem neki apró ajándékokat stb., olyanokat, amiken javítani lehetett volna és ha hamarabb mondja, meg is tettem volna - mert amúgy utólag mondta) + inkább egyedül akart maradni

a fenti 4-ből csak a 2-es és 4-es volt komoly/hosszabb, bár ez abból is következik, hogy a nem komolyat én szakítottam meg

31 F

31 F

2022. jan. 16. 17:32
 9/9 anonim ***** válasza:

1. Megcsalt az exevel 2honap után (talán ertheto)

2. 2es fel ev utan szakított velem mert ő meg szeretne élni

2022. jan. 16. 22:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!