Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Segíthet a baba hogy újra rendben legyünk?
Igazából néhány hónapja el akartam költözni a páromtol, de nem tudtam hogy mondjam el neki hogy már nem úgy érzek iránta!
Erre mire el szántam magam jött a baba, amit nem értek kb 9év után csak úgy jött.
A babának nagyon örülünk ő is én is, de ennek ellenére mégsem érzem azt a szerelmet iránta mint korábban! 26.N
Ezt a "csak ugy jött a babá"t nem értem. Tabletta mellett, vagy nem is vedekeztetek soha? Ez esetben komoly gondok vannak veled (vagyis lehet ha ezt elveteted többet nem lehet).
De a kérdésre a válasz; nem oldja meg. Pontosabban igen kicsi a valószínűsége, max ha a párod nagyon vágyik már egy babára. Viszont a masik hogy 9 év után mar nem ugy szeret az ember ahogy eleinte, ez normális. Kérdes ott van e az a mély szeretet, összetartozás érzés ami jó esetben felváltja a lángoló szerelmet. Ha elakartál költözni, akkor nem valószínű. Ezt neked kell tudni.
Mikor fogják már fel az emberek hogy a gyerek nem fog megjavítani egy kapcsolatot sem.
A gyerekvállalás az egyik legnagyobb pròbatètele a kapcsolatoknak, hogy fáradtan és ingerülten hogy tudjátok megőrizni a türelmeteket egymás felé és egymásnak kölcsönösen segìtsègère legyetek a nélkül, hogy valaki menekülne belőle hogy később megy haza mondjuk mert nincs kedve otthon lenni.
Párterápia.
Tudatos gyakorlása az érzelmeknek, önismeretnek, lehetőleg közösen.
Kedves mindenki a kapcsolatom jó működik a párommal mindenben segit már most együtt megyunk dokihoz védőnőhoz. Azért írtam csak ugy jött nyilván nem tisztában vagyok a dolgokkal. Csak korábban 4 évig hiába próbálkoztunk nem jött a baba! és mikor mindketten meg egyeztünk hogy oké nem gond.
Akkor jött. Párom nagyon szeret engem és a kicsit is. Nagyon örülök a babának. Csak annyi a gond már nem érzek vonzalmat iránta. Más gond nincs a kapcsolatban.
Egy rosszul működő kaocsolatot nem ment meg egy baba sem.
A legnagyobb felelőtlenség így gyereket vállalni.
Gondolj bele...most sem szereted a párod úgy,ahogy kellene...fáradtan,nyúzottam egy pici babával szeretni fogod?
Miért nem tanulják már meg ezt az emberek?
Azért érdekes, hogy egyik pillanatban még azon aggódsz, hogy vajon így rendbe lehet-e hozni a kapcsolatotokat, másik pillanatban meg arról írsz, hogy mennyire tökéletes a kapcsolatotok.
Mindegy, nem az én dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!