Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Nektek rosszul esik ha a párotok nem kérdezni meg hogy vagytok, minden rendben van-e, mit segíthet-e, amikor éppen menstruáltok?
Utálom, ha a természetes működésemhez valaki úgy áll hozzá, mintha gondozásra szoruló beteg lennék.
Elég ha odabújik, mikor azt mondom hogy fáj az egész medencém és ráteszi a meleg kezeit a hasamra. Nem kell csoki, nem kell, hogy elnézze, ha szemét vagyok vele, nem kell több segítség, mint a hónap többi napján.
Ugyan most nincs párom de remélem nem baj ha válaszolok.
Én ilyenkor elég kiállhatatlan tudok lenni, eléggé nagyon a hangulatingadozásaim sokszor még magamat is nehezen viselem el. Nem igenylek plusz figyelmet. Sőt leginkább semmilyet. Hagyja ak ilyenkor békén.
Nincs különbség aközött, hogy most nekem megvan-e vagy nincs. Nincsenek hisztirohamaim, nem szakadok szét. Fogamzásgátló tablettát szedek, megvonásos vérzésem van.
Nincs szükségem megkülönböztetett figyelemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!