Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukám szerint nincs rendben a kapcsolatom, mi a véleményetek?
20 éves egyetemistaként otthon élek anyával, több okból kifolyólag, illetve jó a kapcsolatunk leszámítva az én magánéletemet.
A múltban korábban már az ő hatására vetettem véget egy kapcsolatomnak, amiben igazat adok neki. A jelenlegi barátommal is hasonló a helyzet: heti 1x találkozunk esténként, nála vagyunk. Néha beülünk valahova, mindig ő fizet, időnként meglep valamilyen szebb édességgel. Minden nap beszélünk végig messengeren, sok dolga van, üzletel illetve egyetemen tanul ő is. Kevésnek érzem ezt az egészet. Még nem beszéletem meg vele, kíváncsi vagyok más véleményére is. Anya szerint ez nincs rendben, nem visz el sehova hétvégén stb, mindig rossz érzést kelt mikor elindulok otthonról találkozni vele.
Nem jó ez a helyzet így, de anyukád elképzelése egy kapcsolatról is abszurdum. Abban igaza van, hogy heti 1 találkával sehova nem halad a kapcsolat, meg se ismered így a másikat aztán majd összeköltözéskor jönnek a nagy meglepetések. Azért azt nagyon kétlem, hogy valaki folyton csak 1 nap ér rá pár órára. Mindenkinek arra van ideje amire akarja, hogy legyen.
Viszont nekem ez nagyon úgy jön le, hogy szerintetek az a jó kapcsolat ahol a férfi hurcolássza a nő kis pcsáját mindenhova, elhalmozza mindennel a nőnek meg semmit nem kell a kapcsolatba raknia. Ez azért nem így működik, egy normális kapcsolat 50-50 minden szempontból. Programszervezés, ajándékozás, anyagiak, minden. El kell tudni engedni ezt az ostoba sztereotípiát, hogy egy férfi akkor szeret ha elvisz mindenhova és ő fizet mindent. Ez nem korrekt hozzáállás és ezeket a dolgokat neked is ugyan olyan szinten bele kell raknod a kapcsolatba.
Tudod valamit te is beletehetnél a kapcsolatodba, nem a szádba várni a sült galambot!
Ha mindig az anyádra hallgatsz, akkor meg is érdemled a sorsod. Gyerek vagy még nagyon!
Nő
Heti egy találkozás az kb semmi.
Attól függetlenül a párkapcsolat két ember ügye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!