Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Nektek rosszul esik ha a párotok nem kérdezni meg hogy vagytok, minden rendben van-e, mit segíthet-e, amikor éppen menstruáltok?
De a barátnőd nem az összes többi nő. Ha neki igénye van rá, akkor ugráld körül, ha neked is belefér. Más esetben meg kommunikáld le vele, hogy szerinted túltolja a dolgot.
Csak ne kezdj el neki azzal példálozni, hogy az itteni válaszolók nem igényelnek ilyenkor nagyobb törődést, mert ezzel sem a barátnőd, sem te nem tudtok mit kezdeni. Ettől ő még nem fog másképp érezni, szóval max. realizáld magadban, hogy más nők más dolgokat igényelnek ilyen helyzetben, ennyi.
Nem esne rosszul, ha magatol nem kerdezoskodne, de altalaban en szoktam mondani neki ilyenkor, hogy mit szeretnek, pl en rettenetesen szomjas vagyok a menstrualas alatt folyamatosan es ha faj a hasam akkor ot kerem meg, hogy menjen el es hozzon innivalot (a vizet nem szeretem, altalaban az almale esik ilyenkor jol). A csokit inkabb a menstruacio elotti 1-2 napban kivanom, azalatt inkabb csak iszom, nincs etvagyam. Nekem az esik jol ilyenkor, ha nem kell kikelnem az agybol, hanem ha kerek valamit, azt a parom behozza nekem, de nem kell allandoan kerdezgetnie meg babusgatnia.
Minden no mas, ha a baratnod ezt szereti, akkor szerintem nem olyan extra megeroltetes neha megkerdezni tole, hogy rendben van-e.
Nem lesz népszerű a válaszom, de igen, kicsit rosszul esik, ha nem figyel erre. Nem kell találgatnia, mindig előre jelzem, hogy mikor aktuális és igazából Ő is észreveszi, mert fizikailag is némi változás van.
Nem gyógyszerezem magam, ha csak már a fájdalomküszöbömön túlmegy, tehát jól jön a támogatása, már csak azzal is sokat segít, hogy ott van mellettem. Egyedül nehezebb átvészelnem, de persze ezért nem rángatnám el pl. a munkahelyéről stb...
Nyilván nem én választottam ezt, nem önakaratomból menstruálok... Az a havi 1-2 napi kicsit extrább figyelem csak belefér.
Nem vagyok házisárkány, nem követelőzök, csak érzékenyebb leszek a szokásosnál és hát kimerít a fájdalom ezért eléggé passzív leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!