Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nők! Nektek rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Nektek rosszul esik ha a párotok nem kérdezni meg hogy vagytok, minden rendben van-e, mit segíthet-e, amikor éppen menstruáltok?

Figyelt kérdés
Mármint úgy 10-ből 5-ször nem kérdezi meg. Rosszul esik nektek vagy nem foglalkoztok vele?
2020. jan. 8. 20:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%
Nekem a szülésig oltári fájdalmaim voltak,sokszor a falat kapartam. Ilyenkor csak azt vártam el (ez csúnya kifejezés) szóval arra vágytam,hogy hagyjon aludni feküdni. Csinált meleget a hasamra és ennyi. Amióta baba van nem fáj így nincs semmi extra dolog :) teszem a dolgom és ennyi
2020. jan. 8. 22:58
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát, márpedig a barátnőm ezt állítja saját magáról.
2020. jan. 9. 00:05
 13/20 anonim ***** válasza:
94%

De a barátnőd nem az összes többi nő. Ha neki igénye van rá, akkor ugráld körül, ha neked is belefér. Más esetben meg kommunikáld le vele, hogy szerinted túltolja a dolgot.

Csak ne kezdj el neki azzal példálozni, hogy az itteni válaszolók nem igényelnek ilyenkor nagyobb törődést, mert ezzel sem a barátnőd, sem te nem tudtok mit kezdeni. Ettől ő még nem fog másképp érezni, szóval max. realizáld magadban, hogy más nők más dolgokat igényelnek ilyen helyzetben, ennyi.

2020. jan. 9. 00:16
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem nem esne rosszul, ha egy párszor nem kérdezne meg. Mondjuk ha kerem, akkor simogat. Nekem nics ilyen problémám de ha nem babusgatna olyankor, azert sem haragudnek meg ra.
2020. jan. 9. 03:19
 15/20 anonim ***** válasza:
91%

Nem esne rosszul, ha magatol nem kerdezoskodne, de altalaban en szoktam mondani neki ilyenkor, hogy mit szeretnek, pl en rettenetesen szomjas vagyok a menstrualas alatt folyamatosan es ha faj a hasam akkor ot kerem meg, hogy menjen el es hozzon innivalot (a vizet nem szeretem, altalaban az almale esik ilyenkor jol). A csokit inkabb a menstruacio elotti 1-2 napban kivanom, azalatt inkabb csak iszom, nincs etvagyam. Nekem az esik jol ilyenkor, ha nem kell kikelnem az agybol, hanem ha kerek valamit, azt a parom behozza nekem, de nem kell allandoan kerdezgetnie meg babusgatnia.

Minden no mas, ha a baratnod ezt szereti, akkor szerintem nem olyan extra megeroltetes neha megkerdezni tole, hogy rendben van-e.

2020. jan. 9. 05:21
 16/20 anonim ***** válasza:
65%
Tablettások táborát erősítem. Minimális hangulatingadozás ennek ellenére is van,néha görcs is,de nem különösebben igénylem a körbeajnálorást. Nem beteg vagyok,hogy ápolni kelljen ☺ Úgysem tudnátok segíteni,felesleges ezen hisztizni
2020. jan. 9. 05:22
 17/20 anonim ***** válasza:
79%

Nem lesz népszerű a válaszom, de igen, kicsit rosszul esik, ha nem figyel erre. Nem kell találgatnia, mindig előre jelzem, hogy mikor aktuális és igazából Ő is észreveszi, mert fizikailag is némi változás van.

Nem gyógyszerezem magam, ha csak már a fájdalomküszöbömön túlmegy, tehát jól jön a támogatása, már csak azzal is sokat segít, hogy ott van mellettem. Egyedül nehezebb átvészelnem, de persze ezért nem rángatnám el pl. a munkahelyéről stb...

Nyilván nem én választottam ezt, nem önakaratomból menstruálok... Az a havi 1-2 napi kicsit extrább figyelem csak belefér.

Nem vagyok házisárkány, nem követelőzök, csak érzékenyebb leszek a szokásosnál és hát kimerít a fájdalom ezért eléggé passzív leszek.

2020. jan. 9. 08:24
 18/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem szokot kérdezősködni egyből tudja mi a,, dolga''olyankor.. XD Hozza a gyógyszert,melegíti amiket kell, bevállalja a vacsorát ha nagyon nem vagyok toppon.. 😊
2020. jan. 9. 10:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Én extra kancás vagyok olyankor így 1-3x lerendez engem. Nem igénylek csokit, meleget bár jól esik olykor, de igazán csak a szex tud kielégíteni/fájdalmat csillapítani
2020. jan. 9. 21:26
 20/20 anonim ***** válasza:
91%
Szerencsére nincsenek nagyon durva menstruációs fájdalmaim - persze vannak, de nem extrém durvák. Így teljesen funkcionáló ember vagyok a menzesz idején is, és nem örülnék neki, ha úgy kezelne engem, mint vmi beteget, akinek segítségre lenne szüksége. Nyilván ha vkinek olyan súlyos fájdalmai vannak, hogy egész nap magzatpózban görcsöl, akkor illik megkérdezni, de egyébként felesleges.
2020. jan. 11. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!