Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Testvértől mennyire jó tanácso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Testvértől mennyire jó tanácsot kérni párkapcsolati gond esetén?

Figyelt kérdés

Közel állunk egymáshoz tesómmal. Jól kijönnek egymással barátnőmmel.

Tesóm az aki mindkettonket Jól ismer és kívülről látja a kapcsolatunkat.

Vannak gondjaink és érdekelne egy kívülálló véleménye is.

Jó ötlet lenne beszélni és elmondani mi a baj?

2023. jan. 17. 01:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tanácsot kérsz tőlünk, hogy kérjél-e tanácsot valaki mástól 😂
2023. jan. 17. 05:13
 2/8 Hans Pötterman ***** válasza:
72%
Ha mindkettőtökkel jóba van,ne hozzátok ilyen kínos helyzetbe,hogy választania kelljen melyikőtök mellett foglaljon állást
2023. jan. 17. 06:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Leginkább az érdekelne hogy hogy lát minket őszintén
2023. jan. 17. 07:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Hogyha téged érdekel és úgy érzed segíteni tud, miért ne?
2023. jan. 17. 08:01
 5/8 anonim ***** válasza:
70%

Én szoktam kérni a testvéremtől, de nekünk nagyon közvetlen a viszonyunk, szinte mindent megbeszélünk. Plusz, párkapcsolati téren azért is szeretem kikérni a véleményét, mert ő férfi, én nő, mindig tud valamit mondani, amit utána másképp látok.

Szerintem nyugodtan kérdezd meg, azért a testvéred, hogy segítsen.

2023. jan. 17. 08:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Igaz. De lehet ennek hatására változni fog a viszonyuk vagy ahogy most látja őt vagy vélekedik róla
2023. jan. 17. 08:19
 7/8 anonim ***** válasza:
56%

Istenkém de gáz vagy. 🤦‍♀️

Nyugodtan beszélhetsz vele, de nem biztos, hogy igaza lesz, mert nem ő van a partnereddel hanem te!

Ennek függvényében te neked kellene a pároddal beszélgetni.

Egyáltalán te honnan tudod, hogy a tesó majd részt vesz ebben? És ha úgy gondolja, hogy semmi köze hozzá, vagy nem akar bűnbak lenni és inkább kimarad az egészből?

Elsősorban a párkapcsolat rólatok szól ezért nem "illik" harmadik személyt bevonni a ti ügyeitekbe.

2023. jan. 17. 08:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha TÉNYLEG elmondod, hogy mi a gond, akkor segíthet. De egy közelálló rokon se tud mindent, egy kapcsolat lényeges elemei kettőtök közt zajlanak. Beszélgetés, szex, viták, viccek, szokások, problémák, érzelmek. Ebbe a tesód se lát bele, csak azt tudja, amit elmondasz.
2023. jan. 17. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!