Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átver és hazudik?! Mit tegyek? Nem tudok szakítani!
A helyzet az, hogy 1,5 éve vagyunk együtt a párommal. Többször is hazudott már, de tudtommal nem csalt meg. A "mellettünk" lévő városban laki, oda járok suliba, tehát vannak napok amikor nem alszom ott. A mai helyzet a következő volt:
Mondtam neki, hogy a későbbi busszal megyek haza, de ő azt mondta, hogy ne ne, menjek csak a szokásossal. Nehogy bajom essen a sötétben. Ez még nem is volt furcsa. Már délelőtt mondta, hogy nem nagyon van kedve feljönni msn-re beszélgetni este, mert hogy úgysem tudunk egymásnak ilyenkor mit mondani. Csak, hogy szia hogy vagy meg hasonlók. Aztán végül is úgy volt, hogy feljön este 8-kor. De felhívott, hogy nem tud mert a tesója elvette a monitort, meg a wifit(összevesztek és mindkettőt a tesója vette). Aztán kicsit később felhívtam telefonon. Kb 1 percig csörgött mire felvette. Azt mondta nem vette észre, hogy hívom. Megkérdeztem, hogy le van némítva? Azt mondta, nem tudom lehet. Kiderült, hogy nincs is otthon, mert állítólag a józsival(egy közel lakó, jó haverral) elment kínaiba enni, de most a sz. téren vannak. Összevesztem vele és rátettem a telefont. Kicsit később megint hívtam. Kb hatodjára vette fel. Kértem, hogy vigye oda a józsinak a telefont, had beszéljek vele, de azt mondta, hogy nem tudja, mert veszekszik az exével. Azt mondtam, ha nem viszi oda a telefont akkor szakítok. Nem adta oda, megint letettem. Felhívtam a csávót és kiderült, hogy nem vele volt. Felhívtam a pasim és kérdeztem, hogy akkor most ez mi. Azt mondta, hogy én hülye vagyok, és hogy biztos hogy nem vele beszéltem meg stb stb. Meg jobb is ha szakítunk, hogy ha nem hiszek neki. Mondtam hogy jól van. Most hirtelen feljött msn-re és kitalálta, hogy egy másik józsival volt, és csak azért nem mondta el hogy ezzel a másikkal volt, mert szerinte, ha ismeretlen nevet mond akkor biztos azt hiszem, hogy csajjal volt. Szerintetek?
:( Szeretem, de mit tegyek? :(
Nem tudok szakítani!
akkor ne szakíts,maradj a szarban
Ha hagyod hogy hazudjanak és kihasználjanak akkor nem kell sírni hogy "nem tudok szakítani", akor mégis mit vársz, mit mondjanak neked?
A MSN az márnem létezik, vagy telefonon futó, más cég által kiadott messenger-ről van szó?
Szia!
Elmondom mit gondolok erről amit leírtál.
- Már az cink, hogy nem esik jó neki beszélgetni mert nem tud mit mondani úgyse meg te se neki. Tényleg ennyire nem tudtok mit mondani egymásnak? Egy szinten megértem, mert cseten kevésbé beszélnek az emberek mint élőben, mert sokszor mással vannak beszélgetés közben elfoglalva, tekintve hogy nem szemtől szemben állnak egymással és ez lehetővé teszi az elkalandozást - de ugye ez érdektelen beszélgetéseknél fordul elő inkább. Ezért ez egy pár esetében másként kéne hogy legyen szerintem, akkor is ha msn-ről van szó.
- Hogy elorozták tőle a monitort wifistül, tegyük fel valóban úgy volt. Előfordulhat, ha nagyon összevesztek. Ezt még talán el is hihetjük - ha nem nyögött volna előtte, hogy nem akar msn-ezni...
- Elmegy Józsival, aztán kiderül nem is azzal a Józsival hanem valami másikkal van. Zavaros. Persze, hogy azt hiszi az ember aztán, hogy nő van a dologban ha ezt nem képes elmondani - már ha ugye tényleg valami Józsival volt. Ha tisztességes lett volna, elmondja hogy Xy Józsival vagyok, ezt a haveromat még nem ismered, de majd bemutatom... - vagy valami. De nem ezt tette. Ezért gyanús.
Ha 1,5 év alatt sokszor hazudott ha kisebb dolgokban is de sokat, persze hogy elvész a bizalom és most is a kétség gyötör téged, vajon igazat mond e?
Ha nagyon nem bízol benne és sok a vita akkor nem érdemes ezt a kapcsolatot erőltetni.
Nem lehet, hogy ő ezt a viselkedésével akarja kicsikarni? Nekem most hirtelen úgy tűnik így visszaolvasva.
Mondtad már neki, hogy talán azért nem hiszel neki, mert titkolózik, nem mond el dolgokat, füllent, hazudik? Erre mit mond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!