Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éveket nyomtuk le együtt, megcsalt, haza költözött Magyarországra, mégsem haragszom rá?
Egerből indultunk el közösen, eléggé megszedtük magunkat, jó kapcsolat volt, jó szex, sok ajándék oda vissza(minden hónap forduló szigorúan megtartva), utazások, stb. Szabadság volt, azaz minimális féltékenység volt jelen, erős bizalom és kompromisszumra készen mind ketten egymás felé.
Végül elhagyott, összepakolt és vissza költözött Magyarországra, korreketen számolt el velem. Végül egy 40-45 éves ingatlanos mellett települt le, jött a levél mivel otthon nálunk van magyar címe (már nem), 1/2 tulajdonjoga lett egy pesti lakásban, így jöttem rá kivel él.
Nem haragszom rá, szólt időben(érzelmi bajok vannak, és nem igazán javítható), így könnyebb volt készülni rá.
Vállalkozását eladta itt kint egy osztrák hölgynek, majd az autóját is, lakást ami az én nevemen van kifizette a teljes havi részletet, 3nap múlva jöttek érte, monda ne nézzem inkább, így nem is segítettem de a fickója nem jött fel, csókkal távozott.
2 hétig még néha írt, aztán szó nélkül tilott.
Nekem is azóta már új párom van aki nagyon édes, csak jóval féltékenyebb típus, de nagyon okos és neki fontos a biztonságos kapcsolat, neki kell, hogy bizonyítva, legyen, hogy ő egy fix kapcsolatban van. A szexért oda van, gondolom mert új a kapcsolat, eléggé oda van érte, vele is sok a program, mivel intelligensebb könnyebb vele.
Az exem vízöntő az új párom bak én pedig halak.
Szóval semmi harag nincs benne, pedig nagyon szerettem, egyszerűen mint ha megsem történt volna, lehet az új párommal folytatom azt ami a régivel volt?
Eleinte sajnos sokszor montam az exem nevét neki, ott alszik mint az exem az ágyba. Érdekes, hogy ő feküdt oda magától, át vette a ritmusom, és úgy látom, hogy boldog, az elmondása szerint is.
Remélem mindent jól csinálok? Már nem hívom az exem néven, és figyelek, hogy ne vigyem ex helyekre pl olyan étterembe amiből az exem jutna az eszembe.
Mit gondoltok?
30 alatti férfi vagyok.
Én személy szerint azt furcsállom, amikor szenvedek.
Te itt azt furcsállod, hogy jól vagy??????
Tovább lépett ahogy Te is, nincs ezzel gond, kulturáltan zártátok le. Hogy letiltott, gondolom azért van mert neki így volt könnyebb elengedni, ne vedd magadra.
Most valószínü rövid kapcsolatod lesz, a hosszabbakat általában legalább is rövid követi, meg szerintem pihenj is rá, kicsit élvezd az életet és tombold ki magad, mert a következő hosszabb kapcsolatod már egy olyan életszakaszba esik majd, ahol jön a gyerek, karrier stb.
"Az exem vízöntő az új párom bak én pedig halak."
Ezek utan mar nem is olvastam tovabb. .. az ilyen saman tudatu kuruzsloknal komoly gondok vannak fejben altalaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!