Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlhatnak így az érzések ennyire hirtelen?
Figyelt kérdés
Sokszor mondta, hogy nagyon fontos vagyok neki majd hogy mennyire szeret, kétségek nélkül, láttam rajta és elhittem neki. Kb 2 hónapig tartott. Aztán hirtelen már úgy érezte, hogy nem érez semmit az ég világon. Most pedig úgy viselkedik velem, mintha idegen lennék, rám sem néz. Elkerülni sem tudom, mert kollégák vagyunk, és nagyon szenvedek, mert én még hónapok után is szeretem…2023. jan. 5. 17:16
12/17 anonim válasza:
Ha nem megy tovább, fogadd el. Tulajdonképpen nem is tehetsz mást.
13/17 anonim válasza:
El, főleg ha nem is voltak, csak azt hitted, vagy mondta, vagy fellangolas volt a részéről.
14/17 anonim válasza:
Megkapott, aztán alább hagyott a vadászszenvedély. Most azért kerül, mert gyáva a szemedbe nézni és így könnyebb. Biztos azzal mentegeti magát, hogy neked könnyebb így és gyorsabban túl leszel rajta vagy hogy úgysem lett volna jövője. Ami igaz is lenne, ha előtte nem ő okozta volna. Szerintem normálisabb lenne, ha haragudnál rá. Aztán belátnád, hogy hülyeséget csináltál.
15/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, sajnos teljesen igazad lehet. De nem gondolom, hogy a szexért csinálta volna, mert miatta nem volt, és mert egyszer már előtte szakítottunk, hogy “jobbat érdemlek”. Teljesen igazad van, hogy gyáva, de a kapcsolathoz is.
2023. jan. 14. 09:35
16/17 A kérdező kommentje:
És igen, haragszom is rá
2023. jan. 14. 09:35
17/17 anonim válasza:
"Én nem vagyok független, igy nem volt egyszerű az egész kapcsolatunk, de én vele akartam lenni."
Miért haragszol rá?
Ha megoldod otthon a problémákat, nem leszel senkitől függő vagy alárendelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!