Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elmúlhatnak így az érzések...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúlhatnak így az érzések ennyire hirtelen?

Figyelt kérdés
Sokszor mondta, hogy nagyon fontos vagyok neki majd hogy mennyire szeret, kétségek nélkül, láttam rajta és elhittem neki. Kb 2 hónapig tartott. Aztán hirtelen már úgy érezte, hogy nem érez semmit az ég világon. Most pedig úgy viselkedik velem, mintha idegen lennék, rám sem néz. Elkerülni sem tudom, mert kollégák vagyunk, és nagyon szenvedek, mert én még hónapok után is szeretem…
2023. jan. 5. 17:16
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Kiegészíteném

Én nem vagyok független, igy nem volt egyszerű az egész kapcsolatunk, de én vele akartam lenni. Ő azt mondta hogy nem tudna boldoggá tenni, miatta nem léphetek ki, és ezért el kell engednie. Nem tudom, hogy akkor hazudta az érzéseket amikor együtt voltunk, vagy akkor amikor azt mondta hogy már semmit nem érez.

2023. jan. 5. 17:24
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Kifogások.
2023. jan. 5. 17:41
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg sose voltak érzései.
2023. jan. 5. 17:48
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Max fellángolás volt a részéről, ugyanez volt nálunk is, a saját érdekedben engedd el inkább mert jól nem fog elsülni…
2023. jan. 5. 20:09
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarja, ez ezt jelenti.
2023. jan. 5. 20:34
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy igazából,mit érzett az elején,mert most sem kellesz neki és nem is fogsz.

Egyébként szerintem nem volt őszinte hozzád.Akinek fontos vagy,az a tűzön átmegy érted.

Jobb volna eltávolodni tőle meglátásom szerint,az ilyesmi nagyon el tud fajulni durva irányba is,a te rovásodra,szóval nem éri meg...

2023. jan. 5. 20:49
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nem vagy függetlent úgy érted, hogy még párod van, akkor miért nem a pároddal próbálod meg újracsiholni a tüzet? Valószínűleg ez a férfi csak kihasznált vagy csak hirtelen fellángolást érzett és amint látta, hogy te is érdeklődsz, már "nem volt olyan izgi". Ha szeretnél privátba mesélhetnél többet a dologról.
2023. jan. 5. 21:28
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Kihasználta az alkalmat, de komolyabbról szó sem lehet.

Nem tudom mit nem lehet érteni ezen.

Az meg hogy párja van, szerintem übergáz.

2023. jan. 5. 21:31
 9/17 anonim válasza:
100%

Nem, de ha rátelepszel elfog hidd el.

Adj neki teret, és időt, ilyenkor sokszor csak arra van szükségük az így viselkedőknek.

2023. jan. 10. 15:06
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem telepszem rá, semmilyen kapcsolatban nem vagyunk :( De ez így nagyon vacak érzés
2023. jan. 10. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!