Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmes vagy valakibe de ő nem akkor mikorra fog elmúlni? Van olyan aki járt már hasonló cipőben? Igazán elmúlhatna már, az agyam felfogta hogy nem kellek csak a szivem nem.
Hajaj... én már évek óta szerelmes vagyok egy lányba, akivel jóban voltunk, és elmondta, hogy csak barátként tekint rám. Azóta volt egy kapcsolatom, és most egy másik lánnyal vagyok összejövőfélben... de valahogy úgy érzem, hogy mindegyikükben csak a fent említtet nő ,,mását" keresem. Éppen ezért nem tehetek mást, minthogy nem játszok senki érzéseivel. 4 éve nem ért véget ez a helyzet... pedig én is úgy vagyok vele, hogy az eszem tudja a választ, a szívem nem.
Ha ez nem ördögi kör, akkor semmi sem az. Tiszta szívből kívánom neked, hogy te lábalj ki ebből minél hamarabb!
Egy másik férfi feledtette el velem. Ma már ő a férjem.
Majdnem 1 évig voltam oda a pasiért, közben volt pár kapcsolatom is, de nem jöttek össze. Aztán jött a férjem, és szerelmes lettem belé, gyakorlatilag az első randinkon:) A másik sráccal barátok vagyunk azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!