Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Részegen ráírtam az exemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részegen ráírtam az exemre miért írta ezt vissza?

Figyelt kérdés
Részegen megírtam neki az egyik sztorijához hogy hiányzik 4 éve nem beszéltem vele ő vissza írta te is nekem szívekkel miért írt ilyet vissza? kapcsolatban van el is van már jegyezve. Én nem reagáltam még rá semmi de mindenre számítottam csak erre nem. Mit gondolhat most szerintetek próbálkozzak be nála újra?
2023. jan. 4. 17:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10 ezen szakadok 😂😂😂
2023. jan. 4. 19:47
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

#11! Az alkoholos üvegekre is kéne olyan figyelmeztető felirat, mint a cigikre. Pl.: Vigyázat! Az alkohol indokolatlan üzenetírást okoz!😁

2023. jan. 4. 19:51
 13/16 anonim ***** válasza:

12.

Érdekes, hogy a cigi mennyivel komolyabb szabályokat kap, mint a pia. Csúnya fotók betegekről, feliratok, nem lehet reklámozni, tilos megjeleníteni sok helyen.

A pia - ami ugyanolyan káros - ilyen-olyan főszponzorként mindenhol ott van, reklámozzák és nincs az üvegen felirat meg valami öreg, szétpiált emberről fotó, hogy "Rád is ez vár, ha ezt iszod minden nap!"

2023. jan. 4. 19:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

#13! Ezt én se értem amúgy. Olyat se hallottam még a Híradóban, hogy "becigizett, és leszúrta élettársát" (max., ha valami nagyon más cigi volt az), és mégis a dohányosokat üldözik, az alkoholisták meg rendben vannak. Ki érti ezt?🤷🏼‍♀️

2023. jan. 4. 19:58
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdező én sem csináltam még ilyet mert aminek vége annak vége és még is miért siránkoznék utána még 4 év múlva is.
2023. jan. 4. 20:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk nekem spec még eszem ágában nem volt az exemre írkálni részegen.
2023. jan. 5. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!