Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Részegen ráírtam az exemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részegen ráírtam az exemre miért írta ezt vissza?

Figyelt kérdés
Részegen megírtam neki az egyik sztorijához hogy hiányzik 4 éve nem beszéltem vele ő vissza írta te is nekem szívekkel miért írt ilyet vissza? kapcsolatban van el is van már jegyezve. Én nem reagáltam még rá semmi de mindenre számítottam csak erre nem. Mit gondolhat most szerintetek próbálkozzak be nála újra?
2023. jan. 4. 17:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ő is részeg volt
2023. jan. 4. 18:00
 2/16 A kérdező kommentje:
Lehet éjszaka volt ha sokáig volt akkor piált általában régebben
2023. jan. 4. 18:01
 3/16 anonim ***** válasza:
96%

F@szér' kell részegen írkálni. Most meg zsong a picsud mért írta.

Amúgy meg az se elképzelhetelen, hogy a párjával együtt ott röhögnek és csak azért írtak vissza ilyet szívekkel, hogy mit reagálsz erre.

Szerintem ne égesd magad, nem kell semmit reagálni. Ebből mi jön le? Hogy 4 év alatt se sikerült túl tenned magad. Hiányzik ez neked??

2023. jan. 4. 18:04
 4/16 NTBS ***** válasza:
100%
Több oka lehet. Ő is részeg, poénkodik, újra kezdené. stb.
2023. jan. 4. 18:10
 5/16 anonim ***** válasza:
98%

Mi a bánat.😂 4 év után is azon a csajon rágódsz? Aztaqvaa. Te sem lehetsz egy valamit érő “férfi” egyed az is biztos. Ez full cink.. ahogy a #3 mondta tuti a palijával írtál, hogy röhögjenek a válaszodon.

(Amúgy meg elég kamu szagú a kérdés)

2023. jan. 4. 18:11
 6/16 A kérdező kommentje:
Előjöttek az emlékek kirakott egy fullos képet azért, részegen csináltam már sok baromságot de lehet csak szivatott igazatok van. De úgy tesztek hogy ti még soha nem csináltatok ilyet
2023. jan. 4. 18:29
 7/16 anonim ***** válasza:
77%
Én soha. Ha vége vége és jön a következő, nem rágódok a múlton. Keresem a leendőt nem pedig sírok, hogy jaj Eszmeráldaaaaa miért hagytál el, miért Huanmigelt választottad helyettem pedig olyan szép idők voltak amikor velem voltál Armandooval az életed legjobb párjával aki 4 év után is sír érted..
2023. jan. 4. 18:35
 8/16 anonim ***** válasza:
79%
Egyszer részegen én is átnéztem a régi ismerősöket... De csak annyi volt a reakcióm, hogy "Ezek kik?" - nem nagyon rémlenek, még az exek se igazán, volt osztálytársak meg főleg nem 1-2 havert leszámítva akikkel ma is beszélgetek néha.
2023. jan. 4. 18:37
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az új évet mondjuk azzal is kezdhetnéd, hogy az exet leveszed az ismik közül, hogy ne ismétlődjön meg az incidens.
2023. jan. 4. 19:02
 10/16 anonim ***** válasza:
70%
Nyugi, én részegen minden exemnek megírom, hogy szeretem és ő volt az igazi. Szerencsére már nagyon régen voltam részeg😂 A fentebb írtak bármelyike miatt írhatta. Szerintem ne foglalkozz vele.
2023. jan. 4. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!