Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén ráírtam részegen egy csajra viccből, azt mondta bejövök neki, nekem is tetszik, de nem merek talizni vele, most mi legyen? 20F
szóval hétvégén berugtam.. már régebb óta tetszett egy 18 éves lány, 1 életem 1 halálom ráírtam, biztos úgyse ír vissza, de egy jó beszélgetés lett belőle végig nevettünk viccelödtünk, aztán felhívtam, de sztem érezte rajtam hogy be vagyok csápolva.. a telómat alig láttam, beszélni is alig tudtam, szédültem is közben, végig kuncorgott rajtam.. csak egy bajom van, ittasan nagyon bolondozós tipus vagyok, nagyon szeretek sokat beszélni, józan állapotban meg nagyon csendes, visszahuzódó, háttérböl figyelő vagyok, nem szeretek középpontba lenni, de amikor iszok, teljesen megváltozok.. szóval attól félek hogy az igazi, vagyis a csöndes hallgatag énem nem fog neki tetszeni..
rugjak be megint úgy találkozzak vele? nem akarok neki csalódást okozni hogy nem szólok hozzá végig józanon, pénteken suli után elvileg találkozunk.. azóta csak facebookon beszélgettünk, föleg esténként, de közben mindig bevágtam egy kis pálinkát hogy pörögjön a beszélgetés mert amugy marha unalmas lennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!