Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Részegen nem emlékszem mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részegen nem emlékszem mit mondhattam a fiúnak aki tetszik! Szerintetek?

Figyelt kérdés

2012. júl. 25. 15:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Honnan a f@szból tudjuk??!
2012. júl. 25. 15:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Éééés megvan a nap leghülyébb kérdése. Gratulálok, a jutalmat átveheted hónap végén egy exkluzív rendezvényen.
2012. júl. 25. 15:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt:

"Én egy troll vagyok, aki eteti a jónépet"

Eltaláltam?

na?

na?

na? :D

2012. júl. 25. 15:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Kérdező: Konkrétan elhívtam egy fiút házibuliba aki nagyon tetszik, és ezt ő is sejthette ha már magában eljött és csak engem ismert előre.Mivel ideges voltam, és több eseményt is ünnepeltünk, nem igazán emléxem mindenre. Azt mondták nem látszódott rajtam hogy kész vagyok, nem hánytam, nem dőlöngéltem, csak vicces voltam. És egész este kint beszélgettünk a teraszon a fiúval, csak alig emléxem vmire. Mit fecseghettem ki, amik ezek lehettek(de ne röhögjetek ki): ő elég izmos és meg mondhattam hogy én is szoktam eddzeni, a horoszkópunk szerint összeillünk, megnéztem a facebookját és az iwiwjét (de már nincs fent) sőt az öccsének is utánanéztem, már régóta tetszik (1 éve kb. de volt közben egy barátom 5 hónapig) de ő azért talomban volt, meg hogy láttam róla egy motoros képet és vettem egy motoros bőr bolerót. Tudom hogy hülyeség az egész meg az se biztos hogy ezeket mondtam, mert nem szoktam részegen se kiadni magamat, de ha mégis?A többiek azt mondták még salsa-ztatni is tanított, nagyon jól érezhette magát mert a buli végéig maradt,én meg mondtam neki hogy még ne menjen de azt mondta még úgyis találkozunk és beszélünk és majdnem a számra adott puszit. És hogy egész este tapadt. De még nem jelentkezett szombat óta. Ennyire gáz lehettem?Rámászni nem mászhattam rá mert azt látták volna bentről, csak beszélgettünk összebújva. Pedig tudja hogy nem vagyok link mert ő doktorandusz az egyetemen és engem is vizsgáztatott, most végeztem és egy nagyon jó állást kaptam, és a társaságomba is értelmes emberek járnak.
2012. júl. 25. 15:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, csak még sose írtam ki kérdést, de már pótoltam konkrétumokkal.
2012. júl. 25. 15:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Még mindig ugyanazt tudom válaszolni: fogalmunk sincs mit mondhattál neki. Nem is értem miért kérdezel ilyesmit.
2012. júl. 25. 15:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdezem mit mondhattam, hanem hogy te a helyében mit gondolnál?Légyszi ne fogalmazz durván, mert így is szarul érzem magamat, hogy elcsesztem.
2012. júl. 25. 16:01
 8/8 anonim ***** válasza:
:) Mit gondolnék? Egy buliban egy lány ittas, ennyit. A többi attól függ mit mondtál neki, és már vissza is kanyarodtunk az eredeti problémához, hogy ezt meg nem tudjuk.
2012. júl. 25. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!