Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elfogadni azt, hogy vége van a párkapcsolatomnak?
Figyelt kérdés
Mindig az a típus voltam, aki reménykedett még, hittem a csodákban. De jelen esetben nincs már remény, a volt párom mást választott. Eltelt már 3.5 hónap a szakítás óta, de még mindig nem tudom elhinni, felfogni, hogy ennyi volt.
30N
2023. jan. 1. 09:32
1/6 anonim válasza:
Sajnos, nekünk nőknek, ez a sorsunk! Én a munkámba temetkezem. A r*bancokba szerelmesek a férfiak! A rendes nőknek, erre esélyük nincs. Vigasztaljon a tudat, hogy a k*rva, akit valasztott helyetted, kb fél mulva félre fog b*szni!
2/6 anonim válasza:
Nálam lenne esélyed Kedves válaszoló!:)
3/6 anonim válasza:
Oh draga nekem meg 7 honap utan is nehez elhinni 😂 es a sok megalaztatast feldolgozni (megcsalas)
Elkezdtem jarni szakemberhez, eddig 2 x voltam csak, de mar most jobb tole. Ajanlom neked is.
4/6 anonim válasza:
Úgy kell felfogni, hogy majd jön a következő kapcsolat, ami lehetőleg jobb lesz.
5/6 anonim válasza:
Gondolj arra, hogyha összeillenétek akkor még mindig együtt lennétek. Meg fogod taláni az életedben azt az embert, akivel sokkal boldogabb leszel, mint a volt pároddal.
6/6 anonim válasza:
Távolság és idő. Egy év múlva ilyenkor már egy sokkal jobb sráccal leszel együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!