Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éljem túl?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Én vagyok az a lány, aki leszbikus, és 35 éves barátnője vagyok. Már egyszer ki írtam egy ezzel kapcsolatos kérdést és igazatok volt. Vissza akar költözni az anyjához a párom, a sok rossz ellenére. Az év utolsó előtti napján mondta, hogy ez biztos. Eddig azt mondta mégsem fog, szeret és nem megy vissza. Ma mégis azt mondta, volt bent a lakásügyön(önkormányzatiban lakik) és mondta hogy le akarja mondani a lakást. Nem írt alá papírt, mert azt mondta nem az az ügyintéző volt ott. Januárban akarja alá írni. Úgy érzem játszik velem, azt mondja egyszer alá írja egyszer meg azt hogy nem. Tudom, hogy szánalmas vagyok, de egyszerűen nem bírom ki ha elveszítem, sose tudunk találkozni, mert az anyja nem fogja elengedni, hiába 35 éves. Annyira rosszul vagyok, annyira fáj a lelkem. Az év utolsó előtti napján teszi ezt velem, ma. Amikor úgy vártam hogy együtt szilveszterezünk. Annyira fáj, de annyira. A szívem szorult össze, amikor mondta, még a pólókat is el hozta magától, mert azt mondta nem tudta hogy viselem és ne hisztizek fent nála. Kérlek segítsetek, nem vagyok jól, össze törtem.2022. dec. 30. 19:24
1/3 A kérdező kommentje:
35 éves Barátnője van *bocsánat, alig látok a sírástól
2022. dec. 30. 19:25
2/3 anonim válasza:
Nem tudom miről maradtam le, de hagyd már a fszba azt a valakit, senki nem érdemli meg azt, hogy így kicsináld magad. Igyál pár hétig, aztán lépj tovább.
3/3 anonim válasza:
Hogy éld túl? Masztizz sokat, menj el egy jó szilveszteri házibuliba, és hagyd, hogy egy rámenős, kicsit piaszagú egyetemista csaj keményre szopja a mellbimbód, és megujjazzon a spájzban.
Most komolyan, milyen ötleteket vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!