Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitott a velem hogy eljem tul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitott a velem hogy eljem tul?

Figyelt kérdés
Ugymond a menyasszonyom szakitott velem vagyis most lett volna az eljegyzes ket het mulva a szulinapjan..de o azt mondta hogy nagyon szeret de hianyzik valami es o sem tudja mi es hogy egyedul akar lenni de attol szakitottunk..ez egy hete tortent es nem tudom mihez kezzek magammal dolgozok orulten de mindenben ot latom es jut eszembe..irtam neki ketszer is de nem igazan all szoba velem csak hogy ertsem meg a donteset amit meg is ertek es nem zaklatom de nagyon faj a munkamra sem tudok ugy koncentralni es estenkent meg pialni is kezdtem,rola almodok azota minden nap nem tudom mit tehetnek hogy jobb legyen es 30 eves vagyok ugy erzem vegem :(
2021. nov. 17. 14:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs véged, egyszer majd visszanézel, és úgy fogod érezni, hogy jóvótazúgy. A szakítás fáj, sajnos ezt ténylegesen csak túlélni lehet. Napról napra könnyebb lesz. Hidd el!
2021. nov. 17. 14:37
 2/9 anonim ***** válasza:
22%

Valami hiányzik neki... egy másik fsz, mindegy, csak ne a tiéd.

Jobb is, hogy így alakult, egy kiéletlen ember később csak nagyobb bajt okozhat.

2021. nov. 17. 14:39
 3/9 anonim ***** válasza:
16%

en megmondom mivan: a csaj kamuzik, es mar uj kan van a kepben.

eloszor is hagyd abba a piat, aztan huzzal el kondizni, es szurjad a csajokat.

2021. nov. 17. 14:40
 4/9 anonim ***** válasza:
75%

Neki már melletted volt egy másik és úgy gondolta, jobb most szakítani Veled, mint később. Már nem fog hozzád vissza menni, ezért kár síránkozni.

Higgadj le, rendezd a gondolataid, szedd össze magad és találj egy rendes lányt magadnak.

2021. nov. 17. 14:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom tudta, hogy közeleg az eljegyzésetek. Szeret, szeret meg elvan veled, de az életét nem szeretné veled összekötni. Ezért szakított. Szerintem hagyd őt.
2021. nov. 17. 14:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom... Rettenetes ilyen szakítást átélni, feldolgozni, sokáig szenvedni utána...

De amúgy jó úton jársz, hogy belevetted magad a melóba. Ő is, az exed is jól teszi, hogy nem hiteget téged, akkor még tovább fájna...

A piálásodat is abszolút megértem, annyit ajánlok mellé, hogy ez a szokásod ne tartson örökké, csak amíg a nehezén túlleszel, aztán hagyd el a napi szintű iszogatást. Nem szabad tönkremenned, az nem segít neked semmit.

Figyelj, egy hete szakítottatok, az még nagyon, de nagyon friss. Adj magadnak még egy hetet, aztán még egyet. Nem tudom, hány évet voltatok együtt, de van egy olyan elmélet, hogy annyi hónapig gyászol valaki egy kapcsolatot, ahány évig tartott. Tehát pl. ha 5 évig voltatok együtt, adj magadnak 5 hónapot feldolgozni. Mire letelik, már sokkal jobban leszel, feldolgozod... Nem felejted el, csak megemészted.

Ha beszélsz erről az egészről családtagjaiddal és barátaiddal, az is segít csökkenteni a lelki terhet, amit jelenleg cipelsz...

2021. nov. 17. 14:45
 7/9 anonim ***** válasza:
94%
Így van, ne ostorozd magad még a pia miatt is. Az alkohol fájdalomcsillapító, azért isszák mások is, te is. Lesz majd igényed jobb elfoglaltságra is, de most tényleg elég, ha túlélsz. Kitartás!
2021. nov. 17. 14:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Hat igen nem ertem hogy tortenhetett ilyen alig elek
2021. nov. 17. 15:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Nincsen mit tenni, szerintem. Ne menekülj a munkába csak normálisan. Szerintem vedd be a le sz* tablettát. egyél csokit meg csak gondozz rajta ne alkudozz magaddal meg ne keresd a hibát kár az energiáért. Csak úgy letezz a világba nézd az ablakból a kocsikat és ürísd ki az elméd.
2021. nov. 17. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!