Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan lehet venni egy 19éves lány szavait?
ő 19 én 25. Teljesen máshogy gondolkodok mint ő,de ez szerintem mindenkinél így van,mert a 20alatti kor még tininek mondható. Én meg inkább már megállapodnék,de egy 19éves még bulizós korszakban van.
Lényeg,hogy szakítottunk kb egyik napról a másikra. Gondolom nála elmúlt a rózsaszín köd (kb 1 év kapcsolat után velem) és dobott.
Most ez mennyire komoly?
Tudom hogy vége meg minden de talán egy 3-4-5év mulva,mikor kb 24 lesz, más gondolkodás móddal, és ha én felkeresem, van esély rá hogy komoly szándékkal, komoly kapcsolatot alakítsak ki vele?
Ez a jóöreg felejts el a p1csába témakör!
Addigra te is, ő is máshol tartotok majd az életben.
Sose várj így valakire, kivéve, ha elmebeteg vagy, már bocsánat.
Úgy érzed, hogy ő volt az a bizonyos nagy Ő neked?
Ha igen, egy csónakban evezünk kérdező. Holnapután fordul a hatodik évbe a hallgatásom, mivel nem vagyunk ismerősök, de egyikőnk sincs letilltva látom, hogy épp egyedül van, olyan könnyű lenne írni neki, de valami nem enged, talán az évek alatt a remény büszkeséggé vállt bennem és várom, hogy ő írjon.
Mindeközben peregnek az évek, várva valamire...ami soha nem következik be.
Azt mondom verd ki ezt az egész fszsagot a fejedből, fiatal vagy, keress másik lányt, biztos lesz aki jobban megfog mint ő.
Na de Alfa!
"Azt mondom verd ki ezt az egész fszsagot a fejedből, fiatal vagy, keress másik lányt, biztos lesz aki jobban megfog mint ő."
Ezt írod a kérdezőnek, te meg már 6 éve ugyanazt csinálod ami a kérdező? :)
A farkasoknál az Alfa nem ilyen határozatlan. :)
Amúgy kérdező, nem csak az az egy lány van ám a Föld nevű bolygón.
Még mindketten sokat fogtok változni az évek során... Szerintem bármilyen nehéz is most próbálj meg egy kicsit egyedül lenni vagy ha neked az úgy jobb, akkor a saját korosztályod (23-25 év) női felé nyitni. Talán találsz érettebb gondolkodású lányt aki intellektuális értelemben is közelebb áll hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!