Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Komolyan lehet venni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan lehet venni egy 19éves lány szavait?

Figyelt kérdés

ő 19 én 25. Teljesen máshogy gondolkodok mint ő,de ez szerintem mindenkinél így van,mert a 20alatti kor még tininek mondható. Én meg inkább már megállapodnék,de egy 19éves még bulizós korszakban van.

Lényeg,hogy szakítottunk kb egyik napról a másikra. Gondolom nála elmúlt a rózsaszín köd (kb 1 év kapcsolat után velem) és dobott.

Most ez mennyire komoly?

Tudom hogy vége meg minden de talán egy 3-4-5év mulva,mikor kb 24 lesz, más gondolkodás móddal, és ha én felkeresem, van esély rá hogy komoly szándékkal, komoly kapcsolatot alakítsak ki vele?

2022. dec. 30. 14:57
 1/10 Hans Pötterman ***** válasza:
Egyénfüggő. Ismerd meg, és meglátod.
2022. dec. 30. 14:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Virágszál, a te nőd. Mi nem ismerjük. Ő nem egy nem és egy kor, hanem egy személyiség. Egy év után illene ismerned.
2022. dec. 30. 15:01
 3/10 Lady Beth ***** válasza:
100%
3-5 év alatt annyi minden történhet, hogy lehet hogy nem fogsz hozzá ennyire ragaszkodni már.
2022. dec. 30. 15:07
 4/10 A kérdező kommentje:
ismerem is, és tudom hogy zavarodott. Zavart volt és nem tudta biztosan mit is akar. Csak még nem voltam ilyen helyzetben. Mikor csak ezt hallja az ember higy exeket soha de soha ne fogadjunk vissza stb,meg ha egyszer vége akkor vége. De nem mindegy szerintem hogy hozy mondja hogy vége,meg hogy milyen személyiség mondja.
2022. dec. 30. 15:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal, ennyi év után esélytelen, hogy egyedül lesz. Engedd el haver.
2022. dec. 30. 15:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
3-4 év múlva már az igazival leszel, aki nem ő.
2022. dec. 30. 15:15
 7/10 Noren1989 ***** válasza:

Ez a jóöreg felejts el a p1csába témakör!

Addigra te is, ő is máshol tartotok majd az életben.

Sose várj így valakire, kivéve, ha elmebeteg vagy, már bocsánat.

2022. dec. 30. 15:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Úgy érzed, hogy ő volt az a bizonyos nagy Ő neked?

Ha igen, egy csónakban evezünk kérdező. Holnapután fordul a hatodik évbe a hallgatásom, mivel nem vagyunk ismerősök, de egyikőnk sincs letilltva látom, hogy épp egyedül van, olyan könnyű lenne írni neki, de valami nem enged, talán az évek alatt a remény büszkeséggé vállt bennem és várom, hogy ő írjon.

Mindeközben peregnek az évek, várva valamire...ami soha nem következik be.

Azt mondom verd ki ezt az egész fszsagot a fejedből, fiatal vagy, keress másik lányt, biztos lesz aki jobban megfog mint ő.

2022. dec. 30. 15:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Na de Alfa!

"Azt mondom verd ki ezt az egész fszsagot a fejedből, fiatal vagy, keress másik lányt, biztos lesz aki jobban megfog mint ő."

Ezt írod a kérdezőnek, te meg már 6 éve ugyanazt csinálod ami a kérdező? :)

A farkasoknál az Alfa nem ilyen határozatlan. :)

Amúgy kérdező, nem csak az az egy lány van ám a Föld nevű bolygón.

Még mindketten sokat fogtok változni az évek során... Szerintem bármilyen nehéz is most próbálj meg egy kicsit egyedül lenni vagy ha neked az úgy jobb, akkor a saját korosztályod (23-25 év) női felé nyitni. Talán találsz érettebb gondolkodású lányt aki intellektuális értelemben is közelebb áll hozzád.

2022. dec. 30. 15:42
 10/10 anonim ***** válasza:
23%
Egy nő szavait sem lehet komolyan venni. Majd megtanulod.
2022. dec. 30. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!