Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehetek ennél jobbat ebben a helyzetben?
Féltékenykedsz, holott együtt se vagytok?
Szerintem válassz, hogy hajlandó vagy normálisan viselkedni vagy maradsz inkább egyedül, és hagyod őt is, meg másokat is békén, hiszen erre senki nem kíváncsi. Ha esze van, menekül.
Szóval inkább elengedsz egy "jó embert" ahelyett, hogy valtoztatnál magadon?
Megértem, a lelki sérülések, fájdalmak, tüskék sokáig gyógyulnak, lehet eléggé durva károkat szenvedtél, amiknek hosszú időbe fog telni, hogy begyógyuljanak...én a srácot sajnálom, hogy most akkor ezt, hogy akarod?
Szia vége és letiltod mindenhonnan?
Es mit fogsz csinálni míg egyedül leszel, önismeretet tanulsz, felépíted önmagad, önmagad meggyőződését, önmagadban mindazt, amit a volt kapcsolatod lerombolt, könyveket olvasol, elmész pszichológushoz, tudással vértezed fel magad, hogy legközelebb ha ilyen lesz, akkor azonnal kilépsz és nem teszed magad tönkre?
Szerintem csak gőg van benned, ami pár hét, hónap után elmúlna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!