Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ebben a helyzetben?
Megismerkedtem egy férfival egy hónapja.Elvált ember,nagykorú lánya vele lakik.Rengeteget dolgozik,a kapcsolatot nem én hanem ő kezdeményezte.Nagyon kezdem megszeretni.Viszont annyira el van foglalva,sokat dolgozik,úgy érzem minden elsőbb neki mint az,hogy lásson.Első a lánya,aki szerintem nagyon rá van telepedve az apukára,mindenfele viszi ahova kéri a nagylány.Állatokat tart,azok is sok időt vesznek el tőle.A férfi nehezen nyilik meg,mintha tartana a csalódástól,amit megértek.Aztán volt egy megjegyzése:nem tudna összeköltözni senkivel mert megszokta annyira az egyedüllétet.Viszont akkor minek kezdett kapcsolatot..Nem a szex miatt,mert arra találna,nem is siettük el.Mit csinálhatnék igy.A lányával beszéli meg a jövőbeni terveit is,a kikapcsolódás pedig ,ha a lánya akar apukával strandra menni oda is együtt mennek.Ez elfogadható lehet vagy csak én nem értem.
A lánya talán el is akar marni onnan mindenkit az apja meg nem veszi észre ezt.
Egy hónap után mit tervezzen? Hagyd, majd alakul.
Azt érdemes átgondolni, hogy amit most nyújt, az neked elég-e. Ne arra kalkulálj, hogy mi lesz később, ha... Ígérni mindenki tud. Ő legalább őszinte.
Egy hónap ismertség után azért nem csodálom, hogy nem te vagy az első és egyetlen az életében. Teljesen normális, hogy a lányával vannak közös programjaik, és amiatt sem kell hasra esni, ha a lány segítséget kér a saját apjától, akkor az segít neki. Ilyen egy ideális apa-lánya kapcsolat.
Nem értem mit nem értesz. Egy hónapos kapcsolat és egy vér szerinti gyerek. Tényleg fura, hogy van sorrend?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!