Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék barátkozni az exemmel?
Szerinted a jelenlegi barátnője meddig tűrné, hogy veled "barátkozgat"?
Bár gondolom a pasi is tudja, hogy ha egyszer valakivel párkapcsolatban volt akkor ott már nehéz "csak barátként" nézni a másikra.
Akik egyszer szexeltek, ott már nehéz visszafelé menni az időben. Mert ugye barátok között egyáltalán nincs szexuális vonzalom, azért is nevezik barátságnak. Ti meg már 2 évig párkapcsolatban voltatok (amiben volt szex is gondolom).
Szóval az idő kerekét nem igazán lehet visszaforgatni, legfeljebb úgy, ha megint összejöttök párkapcsolatra. Vagy egy pár lesztek újra, vagy nem lesz semmi. De ez az ide-oda maszatolgatás barátság címszó mögé bújtatva, szerintem nem jó ötlet. Szeretnél asszisztálni az új párkapcsolatához?
Hagyd, a töltött káposzta sem jó már melegítve. Egyszer már nem működött, másodjára sem fog.
Nekem történetesen sikerült egy ilyen 2 hónapos szünet után egyszer újra összejönni az exemmel, és tudod mi lett belőle? Még egy szakítás, mert miért működne másképpen? Az ilyen "megváltozom miattad" fellangolások eltűnnek 1-2 hónap után, és megint ott tartotok, hogy ami probléma volt először, az újra probléma.
Tudom, hogy ilyenkor figyelmen kívül hagyod az ilyen véleményeket, én is ezt csináltam, gondolván, hogy nem értenek ezek hozzá, de te ne tedd, jobban jársz ha átlendülsz ezen és keresel mást. Szar érzés, de egyszer mindenkinek át kell esni ezen.
A barátkozós dolgot is felejtsd el. Nekem a fenti szakítás után a volt barátnőm felajánlotta, hogy maradjunk barátok, mert olyan jól meg tudunk mindent beszélni. Őszintén szólva szerintem egy pszichopatának kell lenned, hogy az exeddel jó barát tudj maradni utána, mert mégis miről beszélnél vele?
"Több jele is van annak, hogy képesek lennénk megmenteni ezt a kapcsolatot és amilye most van az nem több egy fellángolásnál."
Ezt csak te látod így, mert te AKAROD így látni. Mert még szerelmes vagy, még fáj, hogy elhagyott. Ez teljesen természetes. A helyedben viszont nem visszafelé törekednék, hanem azon lennék, hogy minél hamarabb túllépjek a dolgon, és ehhez a lehető legjobb kezdet a teljes kapcsolatmegszakítás. Igen, nagyon szar dolog, hogy nem írhatsz neki, hogy nem beszélhetsz vele. Viszont jó hír, hogy az agy nem hülye, a saját egészségének megőrzése érdekében szépen elkezdi majd megszüntetni az érzelmeidért felelős hormonok kiválasztását, elhalványulnak az emlékek, kikopik az életedből a jelenléte.
Pár hónap múlva már csak mosolyogni fogsz magadon, hogy adott esetben egy új, neked való társ mellett mennyire felesleges volt ez a mostani erőlködés, hogy mégis újra együtt lehess a volt pároddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!