Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek keres fel egy hettel azutan, hogy szetmentunk? Szerintetek gaz, hogy azt mondtam, meg korai baratkozni?
Figyelt kérdés
2020. nov. 1. 18:50
1/6 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem gáz.
Lehet a hiányod is, és magának se vallja be, de azzal, hogy rád írt, kicsit ezt az érzést tompíthatja.
2/6 anonim válasza:
Igazad van, nagyon korai. Ilyenkor akit elhagytak jobban sérül, és még ha közös megegyezés a vége, akkor is a kötődést próbálja visszaállítani, ami a gyógyulást nem segíti.
3/6 A kérdező kommentje:
Ami kulon vicc, hogy o dobott engem. Vagyis o mondta ki, ami egyebkent nagyon erett mar.
2020. nov. 1. 19:49
4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy azt gondolja, hogy barátkozni "kell", akár udvariasságból, vagy a lelkiismerete megnyugtatása miatt. Jól tetted!
5/6 anonim válasza:
Én nem is értem ezt a nagy barátkozás mániát szakítás után. Nem tudnék barátkozni olyannal akit egykor szerelemmel szerettem. Vagy csak maximum sok-sok év után alakíthatnánk ki egy kedves ismerősök kapcsolatot.
6/6 anonim válasza:
Ha o dobott, akkor megvolt neki a kovetkezo jelolt valoszinuleg es nem jott neki ossze. Most kuszna vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!