Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lépett túl egy kicsit korán?
Figyelt kérdés
Boldog karácsonyt!:)
Október végén szakítottunk a barátommal egy 9 hónapos kapcsolatban voltunk.
O utána nagyon vissza akart kapni és teljesen kivolt de ez már a 2.esely volt amit adtam neki amugy is.
Sot meg sírt is, engem ez ennyire nem viselt meg.
A minap láttam hogy csokolozos képei vannak valakivel, és hát nyilván azert csekkoltam mert no vagyok.
Nem egy kicsit korai ez meg? Főleg egy hosszabb kapcsolat után azért már úgy hogy őt viselte meg a legjobban allitasa szerint
2022. dec. 24. 07:51
21/28 anonim válasza:
Itt gyakorin mindenki k.urv@ kemeny, fogadjunk a nagy reszetek meg otthon fekszik az agyban szakitas utan es sir meg honapok mulva is
22/28 anonim válasza:
Szerintem nincs értèk rended, nem vagy tisztába magadal. Ha mindig mosni fogják az agyad soha nem lesz normális kapcsolatod… elmúlt vége ha szereted próbáld meg vele de ha csak féltékeny vagy hagyd őket boldognak lenni. Neked már úgysem kelet, de ha mégis beszéld meg vele a dolgokat.
23/28 anonim válasza:
Nem korai. Az első exem a négy éves kapcsolatunk után egy hónappal már másik novel volt együtt. Na az korai volt és ezt később ő id belátta. De ez egyáltalán nem korai, amit te mondasz.
24/28 anonim válasza:
Nézd, 9 hónapos kapcsolat az nem hosszú, bár ha 16 évesek vagytok, akkor még igen. Viszont nem tudhatod, hogy a csókolózós csaja milyen komoly. Egy szakítás után sokan beleugranak alkalmi dolgokba, úgymond kutyaharapást szörével. Én is azt tettem, amikor négy éves kapcsolatpmból szálltam ki, ami két éve már nem müködött, de egy-két hét múlva már mással voltam. Ezek csak olyan egó simogatók, lám, kellek én másnak is, tökmindegy ki az, és legtöbb esetben nem is tartanak sokáig. De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy készek lennénk egy újabb kapcsolatra.
25/28 A kérdező kommentje:
Koszi a normális válaszokat:) felpontoztam mindenkit
18 vagyok, ő 19
2022. dec. 24. 14:25
26/28 anonim válasza:
Lehet, azért tette fel, hogy féltékennyé tegyen. De mit jelent az, hogy chekkoltam? Tetszikelted? Nem kellett volna rá reagálni, mintha nem is láttad volna.
27/28 A kérdező kommentje:
Neem dehogy. Csak a volt párommal meg követjük egymást és megneztem a lányt aki meg volt jelölve hogy ki is ő meg a képeit, stb
2022. dec. 28. 15:27
28/28 anonim válasza:
Na szép. nem fogadtad vissza leráztad.. már meg féltékenykedsz.. tipik nő! :D hát figyelj.. edd meg amit főztél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!