Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lépett túl egy kicsit korán?
Boldog karácsonyt!:)
Október végén szakítottunk a barátommal egy 9 hónapos kapcsolatban voltunk.
O utána nagyon vissza akart kapni és teljesen kivolt de ez már a 2.esely volt amit adtam neki amugy is.
Sot meg sírt is, engem ez ennyire nem viselt meg.
A minap láttam hogy csokolozos képei vannak valakivel, és hát nyilván azert csekkoltam mert no vagyok.
Nem egy kicsit korai ez meg? Főleg egy hosszabb kapcsolat után azért már úgy hogy őt viselte meg a legjobban allitasa szerint
Annyira nagyon nem hinném, hogy szerelmes volt. Csak ezt adta be neked. Lehet csak a farka volt szerelmes inkább, annak a lelkesedése szokott ilyen gyorsan végetérni.
Nyilván nem ok nélkül szakítottál. Számodra mi a jelentősége annak, hogy 2 hónap, 4 hónap vagy egy év múlva lesz új párja?
Mi változik ettől a te életedben?
9 hónap messze nem komoly, meg hosszú kapcsolat. Valószínűleg ezért is tudott 2 hónap alatt tovább képni. Az, hogy a végén még nem akart elengedni, nem jelenti, hogy valóban mély érzései voltak még. Szakításkor sokakban benne van a nosztalgia faktor, meg hirtelen minden megsz3pül, mert vége. Aztán egy hét után az ember fogja a fejét, hogy inkább neki kellett volna dobnia a másikat, de szerencsére legalább szabad most már (én jártam már így).
Szóval szedd össze az egodat, és hagyd békén, ne vele akard legyezgetni.
Itt a gyakorin nem korai. Itt már másnap tovább lépnek az emberek az “engedd el” bullshittel, nem agyalnak semmin. Gondolhatjuk mekkora érzelmek lehetnek az ilyen emberek mögött, semmi. Aki tényleg szerette a másikat (függetlenül attól, hogy 9 hónap vagy 5 év), annak nem megy ilyen könnyen, lehet itt bármit mondani meg matekozni, hogy ez bizony már a Hivatalos Elengedési Időn kívül esik, nincs itt semmi látnivaló. 9 hónap alatt talán nem lehet valakit megszeretni? Nem lehet bánni, hogy nem teljesedett ki? Meg eltelt azóta a kapcsolat 20%-a Jezusom… Wishes szakértők kiszámolták, akkor az úgy van.
Ugyanakkor jogos kérdés, hogy téged ez miért zavar? Szereted igazán vagy csak az egódat sérti a dolog, hogy a srác már mással van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!