Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem tudom elengedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elengedni?

Figyelt kérdés
Volt egy nagyon rövid viszonyom valakivel, aki felé elkezdtem érzelmeket is táplálni, valamint azt hittem komolyabb is lehet köztünk. Összesen 6 hétig tartott a dolog, eközben le is feküdtünk egymással, igaz nem sokszor, mert jelenleg távol élünk egymástól. Ennek ellenére egésznap beszéltünk, úgy éreztem, hogy nagyon közel kerültünk egymáshoz. Az elején megbeszéltük, hogy csak kavarunk, én sem akartam vele összejönni, időközben viszont elkezdtem hozzá érzelmileg is kötődni. Tök jól megvoltunk kb 4 héten keresztül, amikor is bejelentkezett hozzá az exe (akibe még mindig szerelmes volt), úgyhogy összejöttek újra, velem meg teljesen megszakította a kapcsolatot. Mindez történt 6 hete, tehát pont annyi ideje, amíg a mi “kapcsolatunk” tartott, ennek ellenére még mindig eszembe szokott jutni sok emlék vele kapcsolatban. Mióta ki lett mondva a vége nem kerestem sehol, nem is fogom soha többet, mégis zavar, ahogy alakult ez az egész. Légyszíves valaki térítsen észhez, mert szeretném végre teljesen elfelejteni az illetőt!

2022. dec. 13. 21:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Ehhez idő kell, foglald le magad, hogy ne rá gondolj annyit.
2022. dec. 13. 21:57
 2/3 anonim ***** válasza:
78%
Keress olyat aki érted rajong, téged szeret. Ég és föld lesz a különbség. Ha lesz más, majd elfelejted.
2022. dec. 13. 21:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Legyen szíves
2022. dec. 13. 22:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!