Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért szakított velem, egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szakított velem, egyik pillantról a másikra?

Figyelt kérdés

Ez a szakítás két hete történet,én 22 éves vagyok,a párom pedig 27 éves volt.

Több mint fél éve voltunk együtt a párommal, nagyon jól meg voltunk. Minden napot együtt töltöttünk. Szüleinél dolgoztam,részmunkaidőben. Szerettük egymást, úgy éreztem minden rendben van. De előfordult az utóbbi időben hogy rosszabb napjaim,voltak.Szakítás előtti napokban a párom sem volt olyan mint szokott. Kevesebbet ölelt,vagy beszélt hozzám. Én természetesen kérdeztem mi baj, azt mondta semmi baj nincsen. De a szerdai napon elmondta mi miatt volt ilyen.Én megértettem és megölelt és azt mondta szeret. Aztán másnap reggel, leültünk és elmondtam neki az érzéseimet hogy keveset programozunk,nagyon sokat gépezik és telefonozik. És hogy nem érzem magam boldognak valami miatt,és picit össze vitáztunk. Én aznap hazajöttem, később ráírtam hogy ne haragudjon ha esetleg olyat mondtam. Akkor válaszul azt kaptam, holnapra megnyugszik és minden rendben lesz. Éjszaka is felhívtuk egymást és semmit nem éreztem rajta. Még azt is mondta hogy nálam alszik meg minden. Másnap viszont eljött és elmondta hogy azt szeretné hogy vége legyen. Sajnos meg sem hallgatót,oda cuccaimat és elment. Én azóta írtam neki amiben elköszöntem tőle,mivel a szakításkor meg sem hallgatót. De ő nem válaszolt rá semmit. Múlthéten posztolt az egyik haverjával aki sose kedvelt engem, ahol látszólag boldog volt. Lehet azért csinálta ezt hogy idegesítsen? Szóval most elvesztettem a munkámat is és őt is. Teljesen elvagyok keseredve. Értetlen ez az egész számomra.

2022. dec. 9. 17:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
33%
Várj, meleg vagy? Sántít hogy nem látom a nemed. Mert ha igen akkor lehet hogy a haverjával több van mint barátság
2022. dec. 19. 21:50
 12/12 anonim ***** válasza:
57%
Ezert ne allj ossze ilyen gazdag sutyokkal.. nyilvan azert szakitott veled mert a szulei kivagtak a cegtol .. sot lehet o pofazott rolad valamit es a szulei igy toroltak meg rajtad.
2022. dec. 20. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!