Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet az oka ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka ha egy férfi hirtelen felszívódik egyik pillantrol a másikra?

Figyelt kérdés

Ismerkedöfázisban voltam egy férfival 2 hétig minden szép és jó volt hosszu smsek, telefonhivások, éreztem hogy majd elolvadt mikor velem volt és odáig volt értem.

Szex nem volt köztünk, ugyhogy még azt se lehet mondani hogy megkapta amire vágyott és azért szivodott fel.

Utoljára tegnapelött beszéltünk telefonon, amikor álmosságra hivatkozva letette a telefont. Azóta se telefont nem vette fel se semmi!

2013. jún. 12. 20:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez már volt.
2013. jún. 12. 20:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Sajnos ennek nagyon sok oka lehet, felesleges találgatni. Ha nem jelentkezik még párnap múlva sem,akkor felejtsd el.
2013. jún. 12. 20:51
 3/11 anonim ***** válasza:

Esetleg dobhatnál neki te egy üzenetet, hogy mi újság, hogy vagy?

Nem kell egyből azt gondolni, hogy azért tette le a telefont, mert nem akart már beszélgetni. Írj neki, abból sok minden kiderül.

2013. jún. 12. 20:53
 4/11 A kérdező kommentje:
Hiába irtam és hivtam nem veszi fel és nem válaszol.
2013. jún. 12. 20:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Látom, még mindig nem került elő.
2013. jún. 12. 20:55
 6/11 anonim ***** válasza:
2 hétig minden szép és jó volt, hosszú sms-ek, telefonhívások... = lehet, hogy nem sikerült elérni a célját, nem kapott meg, így feladta. Ha továbbra sem keres, sajnos ezért.
2013. jún. 12. 20:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Esetleg menj el hozzá.
2013. jún. 12. 20:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Már kérdezted ezt.

Mi történt? Valószínűleg van párja, és lebukott.

2013. jún. 12. 20:56
 9/11 A kérdező kommentje:

Nincsen senkije agglegény lakásban lakik voltam már nála.

Teljesen egyedül él.

2013. jún. 12. 20:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha ezt megcsinálja veled már most a kapcsolat legelején akkor jobb is ha nem jelentkezik,mert ez az ember ennél rosszabb dolgokra is képes lenne.
2013. jún. 12. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!