Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiak, volt már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, volt már, hogy szakítottatok kimondottan csinos, szép nővel?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi volt az oka? Olyan nőkre gondolok, akik jó alakúak, szépek, és a legtöbb férfi megfordul utánuk az utcán.
2022. dec. 1. 14:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
32%

Kettő volt, habár arcra 10/7-8 asok voltak, de testre 10/10. Mindkettő 170-172 centi, nagy, de nem túl nagy formás segg, testhez képest nagy mellek. Csinosan öltözködtek, gyakorlatilag tényleg mindenki forgolódott utánuk.

#1 buta volt mint a s*gg, egy kerek mondatot nem lehetett vele beszélni

#2 olyan szinten frigid volt, hogy mondtam köszönöm, de nem.

Hosszútávon egyikkel sem lehetett volna kapcsolatban maradni. De jó érzés hogy dugtam mindkettőt.

2022. dec. 1. 14:56
 2/21 anonim ***** válasza:
33%
Nem volt. Kövérek voltak, bár lehet így is megfordultak volna utánuk.
2022. dec. 1. 14:58
 3/21 anonim ***** válasza:
27%
Labtörlők voltak
2022. dec. 1. 15:06
 4/21 anonim ***** válasza:
66%
Igen, mert nem volt olyan jó az ágyban, mint ahogy kinézett.
2022. dec. 1. 15:13
 5/21 anonim ***** válasza:
70%
Persze a szépekkel is előfordul hogy szakítanak ha kissé idióta pasit fognak ki. Az igazán rutinos pasik előbb kikészítik őket a féltékenységgel (mert túl sok mindenkinek tetszik) vádaskodnak, rágalmaznak napokig-hetekig-hónapokig, aztán számonkérik hogy miért nem elég ellazult a nő ebben a légkörben. Azonkívül az elvárások is nagyobbak. Azt hiszik aki szép annak nem lehet hétköznapi gondja, pl anyagi, egészségi, önbizalmi, családi, stb, vagy más nők féltékenységei miatti rossz élmények.
2022. dec. 1. 15:34
 6/21 anonim ***** válasza:
92%

5. Sajnálom, hogy ilyeneket fogtál ki. Voltak nagyon szép barátnőim, egyiket sem "készítettem ki" ilyesmivel, pedig nagyon sokan megfordultak utánuk.

:)

2022. dec. 1. 15:36
 7/21 anonim ***** válasza:
82%
6 Én csak egy ilyet ismerek, csak barátnőim mesélték hogy hasonlók voltak nekik.
2022. dec. 1. 15:40
 8/21 anonim ***** válasza:
26%
Gerinctelenek voltak. Le lehet pontozni :D
2022. dec. 1. 15:56
 9/21 anonim ***** válasza:
98%

8 Szép nőt akartál magadnak, és annyira izgultál, hogy ez volt az egyetlen szempont amit figyeltél?

És akkor most magadon röhögsz?

2022. dec. 1. 16:09
 10/21 anonim ***** válasza:
98%
Mentális beteg volt (gyógyulni nem akart) és rövid idő alatt kikészített volna lelkileg teljesen. Pedig a legszebb nő volt akit életben láttam...
2022. dec. 1. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!