Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottatok már nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottatok már nagyon csinos, szép nővel?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi volt az ok?
2021. jan. 18. 23:06
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
97%

A nagyon csinos és szép nő is lehet határtalanul buta, közönséges, agresszív, kötekedő, tudálékos, pofátlan, műveletlen, önző, unalmas.

Nem együtt, külön-külön. És bizony meg lehet unni.

2021. jan. 18. 23:09
 2/25 anonim ***** válasza:
97%
Az volt az ok, hogy egy megbízhatatlan nő volt.
2021. jan. 18. 23:09
 3/25 anonim ***** válasza:
88%

A FÉSZEK Klubban beszélgetett Latabár Kálmán és Rátonyi Róbert.

Elsétál mellettük egy bombázó színésznő.

Latabár: Nézd, Róbert, milyen csinos hölgy!

Mire Rátonyi legyint: - Ezt is unja már valaki.

2021. jan. 18. 23:12
 4/25 anonim ***** válasza:
83%
Igen. Buta volt, ráadásul lusta. Semmi nem érdekelte csak a divat, a körmös, a pillàs. Egy plázapicsa volt. Semmilyen témához nem tudott értelmesen hozzászólni. Szégyelltem a barátaim előtt milyen ostoba.
2021. jan. 18. 23:18
 5/25 anonim ***** válasza:
93%
Igen és még a személyisége is rendben volt. Gyermeket akart, de nem álltam rá készen.
2021. jan. 18. 23:18
 6/25 anonim ***** válasza:
90%
Igen, mert bevallotta, hogy nincs még teljesen túl az exén, hisztis is volt. Hiába tanult egyetemen, gyerekes volt. Dobtam egy csunyacska lányért, de ő meg még irritálóbb volt.
2021. jan. 18. 23:24
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöm igen,ő azt mondta azért mert teljesen irányítani akarta őt az adott nő,kb úgy kell el képzelni a dolgot be ment melózni ott a főnöké irányította majd haza ment munka után,otthon pedig 99.9% ban a barátnője irányította na persze amíg össze nem költöztek nem volt ilyen..
2021. jan. 19. 01:35
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Én általában akkor szakítok egyből, amikor elkezdem az ismerkedést. Eddig 2× volt ilyen.
2021. jan. 19. 05:25
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok és szakítottam már nagyon helyes pasival két hét járás után, mert hülyének nézett és anyagilag le akart húzni, munkahelye se volt. Pl. többször is beültünk valahova, mindig nekem kellett fizetni az ő italát és hasonló dolgok. Szerintem ő arra hajtott, hogy mivel jól néz ki, őt cserébe el kell tartani.
2021. jan. 19. 06:19
 10/25 anonim ***** válasza:
94%

Igen.

Nem illettünk össze, teljesen más volt az érdeklődési körünk, a szociális közegünk, zenei ízlésünk, életvitelünk.

Igazából csak fizikai vonzalom volt köztünk, ez meg önmagában nagyon kevés ahhoz, hogy komoly kapcsolat legyen.

2021. jan. 19. 06:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!