Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottatok már nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottatok már nagyon csinos, szép nővel?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi volt az ok?
2021. jan. 18. 23:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Az ideszámít, hogy egy ilyen nő talonban tartott, de egy idő utan kapcsoltam, és kerestem mást?
2021. jan. 19. 07:56
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Csinos, szép nő vagyok, és szakítottak már velem. Mert kihűlt a kapcsolat, mert már kiszerettek belőlem, illetve miután rájöttem, hogy megcsaltak. A szépség nem minden.
2021. jan. 19. 09:13
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert féltelépett.
2021. jan. 19. 09:20
 14/25 anonim ***** válasza:
83%
Igen. 21 évesen a pár év múlva leendő gyerekeinkről beszélt. Én 22 voltam. Akarok családot, de én csak amikor én 30 felett leszek.
2021. jan. 19. 09:53
 15/25 anonim ***** válasza:
90%

Csinos, szép nő vagyok, normális értékrenddel. Az a fajta akinek anyukád is örül. Előfordult, hogy szakítottak velem mert nem voltunk azonos szinten. Ezt nem úgy értem, ahogy előttem írják, hogy traktáltam volna bárki esküvővel, gyerekkel, eszembe se jutott, egyszerűen csak komolyan gondoltam az életet és ehhez mérten viselkedtem már kamasz korom óta, mások azonban élni akartak, sz*xelni boldog boldogtalannal. Nem vették komolyan a kapcsolataikat, nem tisztelték a párjukat.

Összeteszem a két kezem, hogy így történt. :)

2021. jan. 19. 10:09
 16/25 anonim ***** válasza:
68%

15

Szuper vagy ezzel a gondokodással

2021. jan. 19. 11:01
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem egy ilyen nő dobott ki. Számomra minden szempontból ő volt a tökéletes nő, de nem voltunk egy hullámhosszon és elmúltak az érzései. Még gyerek voltam fejben mikor összejöttünk. 3 évig voltunk együtt de elb×sztam. Természetesnek vettem hogy van. Most már nagyon bánom és tudom hogy késő változtatni de ha valami isteni csoda folytán kapnék egy lehetőséget hogy helyrehozzam a lelkemet is eladnám érte mert ilyen nőt nem találok többet az életben.
2021. jan. 22. 14:47
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Hú persze, kiderült h egy utolsó gerinctelen patkány, ha láttatok már olyat h a bűbajos kis cica átkattan sátánfejű miafa.ba..na olyan.
2022. febr. 17. 20:11
 19/25 anonim ***** válasza:

#9 "Szerintem ő arra hajtott, hogy mivel jól néz ki, őt cserébe el kell tartani."

Hú de ismerős ez valahonnan...

Nektek nem?

2022. febr. 17. 20:19
 20/25 anonim ***** válasza:
#19 De igen a Netflixből.
2022. febr. 17. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!