Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már nagyon csinos, szép nővel?
Figyelt kérdés
Ha igen, mi volt az ok?2021. jan. 18. 23:06
23/25 anonim válasza:
Nagyobb részt mindenhol máshol szoval
24/25 anonim válasza:
Csak tudsz te ha akarsz, ügyes vagy.
25/25 anonim válasza:
Én szép, csinos nő vagyok. Ezt elismerte az exem is, aki otthagyott, csak mert halványan felvetettem a komoly kapcsolat témát, meg hogy én többet érzek barátságnál. Eszemben sem volt pedig összeköltözni vagy házasodni, csak szerettem volna hallani valami szépet, mielőtt hazautazik. Rosszul sült el.
Mert ő csak 40 körül akar komoly kapcsolatot, családot, stb.addig ki akarja élni magát.
Ja... ez az a "van egy szép csajom, akivel lehetne bármi is, de inkább még keresgélek"..
Aztán 40 felé talált is egy kis gnómot magának, aki gondolom "véletlenül" teherbe esett és most már boldogan élnek, amíg meg nem halnak.
Ja, nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!