Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem kellek neki mert túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellek neki mert túl elérhető vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
7 évig voltunk együtt. Sokszor keres volt hogy találkoztunk is de én a szamár szerepbe lecsöppentem. Én vagyok a jófiu aki amúgy odaadó és szeret is. Már tettem pontot az i-re de h ő olyan jól érzi magát velem. Minek? Tudom hogy arra vágyik hogy valakinek megfelelhessen és alig érje utol így megbecsülje. De ezt eljátszani fárasztó lenne. És ebből elegem van hogy ha valakire nem használt zsebkendőként tekintek akkor az lelép mellőlem. Mit tegyek hogy megbecsüljön?!

2022. nov. 28. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmit, azon kívül, hogy nem torodsz vele többet.

Nem fog megbecsulni bármit is teszel.

2022. nov. 28. 14:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Normális lelkük állapotban levő emberekkel kellene ismerkedni, az exeket meg elfelejteni a francba.
2022. nov. 28. 14:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Te is érzed hogy szerepet játszani egy kapcsolatban sem lehet

hosszútávon,vagy lehet csak rohadtul fárasztó, és elvesz olyan

éveket tőled,amiket már boldogabban tölthettél volna valaki mással.

2022. nov. 28. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
7 év után már ismeritek egymást. Új élményeket lehet szerezni, ez a módja a megújulásnak. Új ember viszont nem lehetsz (bár persze fejlődni lehet és kell, de személyiséget váltani nem). Gondold át, te végülis akkor mit szeretsz benne? Őt? Vagy csak ahogy kinéz meg egy halom megszokást, de közben azon kattogsz, hogy miért nem más személyiség? Mert akkor feromonok és közös évek ide vagy oda, nem illetek össze, ha folyton elbeszéltek egymás mellett és bizonytalanságban tartjátok a másikat.
2022. nov. 28. 16:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Öhm, miért nem lehet ignorálni, és nem válazsolni a megkeresésére??? Vagy ennyira utálod magad?
2022. nov. 29. 17:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Azt hiszem.. meg mert en szeretem :D
2022. nov. 30. 21:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!