Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem enged szakitani! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem enged szakitani! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
6 eve vagyunk egyutt, eljegyzes is volt, illetve egyutt el(t)unk. Ha jozan, nagyon aranyos es kedves velem, meg nem unatkozok mellettte, de megis bizonytalan vagyok kb. fel eve, mert ivan egy olyan problema vele, hogy ha iszik, akkor nagyon sokszor (kb. 2-3 hetente) nagyon durvan lereszegedik, kb eszmeletlenre issza magat, olyankor eroszakos tud lenni, bar velem leginkabb csak olyan teren, hogy szexet akar es nem all le. Nekem ebbol egy honapja elegem lett, ezert bar nem szakitottam, elkoltoztem. O javasolta ezt a "koztes" megoldast es azt konyorgott, hogy oldjuk meg a dolgainkat kozosen, mert o magyon szetet es szerinte 6 evet nem kene csak ugy kidobni az ablakon, ennyit meg erdemel. Neha atjovok hozza, legtobbszor mert van egy kozos kutyank, ra vigyazok, ha muszaj. Most hetvegen megint hulla reszegen jott haza, en meg megmondtam neki, hogy vege, o meg teljesen felhaborodott es azt mondta, hogy gonosz dolog, hogy nem ertekelem a sok jot, amit ertem tesz es ha neha hibazik, nem tudom neki elnezni. Illetve hiaba mondtam meg neki, hogy mar nem is szeretem es nem akrok vele lenni, ma reggel ugyanugy felhivott es a "szerelmem" megszolitast hasznalta. Mit kene tennem? (27 evesek vagyunk)
2022. nov. 28. 12:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem most derült ki. Az alkoholisták 5-6 évig símán tudják titkolni
2022. nov. 28. 14:05
 12/17 anonim ***** válasza:
88%

Ne legyél hülye.

Csak zsarol téged, és löki a megható kétségbeesett szöveget....nem kéne 6 évet eldobni...sokat tettem érted...

basszus ezek alapján soha senki nem szakított volna.

Szedd végre össze magad és hagyd ott végleg. Ne legyél ilyen nyámnyila.

2022. nov. 28. 15:30
 13/17 anonim ***** válasza:
89%
Mi az, hogy "nem enged"?
2022. nov. 28. 16:10
 14/17 anonim ***** válasza:
30%
Az 5-ösnek semmit nem jelent ez a kérdés, dehogy akar az segíteni. Annyi hogy infókat gyűjt a nők lealázásához. Az a baj hogy a párom is ilyeneket hallgatott a munkahelyén, aztán emiatt vitáztunk is néha. Szerintem vannak ezeknek ilyen netes oldalaik is ahol nőket aláznak. Onnan dől a sok hülyeség.
2022. nov. 28. 17:04
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem enged szakítani = olyan akaratgyenge vagyok, hogy egy nyilvánvalóan piás emberrel sem tudok szakítani.

Nagyjából ez a lényeg.

2022. nov. 29. 17:57
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
15-ös vagyok, nő. Sokkal kevesebbért is szakítottam már, és halálosan nem érdekelt a másik zsarolása.
2022. nov. 29. 17:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Kutyát ne hagyd ott nála légyszi ha kicuccolsz majd a paraszttól
2022. nov. 30. 01:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!