Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudom hogy mit tegyek. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom hogy mit tegyek. A barátommal már lassan ket éve együtt vagyunk és mostanában karos rank ez az egész fizikálisan lelkileg bantjuk egymást egyszer ő akar szakítani egyszer én tenném . De valahogy mindig visszatartjuk egymást . Nagyon …?

Figyelt kérdés
…szeretem őt ő állt mellettem amikor elvesztettem édesanyám végig kísérte a betegségét és most hogy egyedül maradtam ,egyedül elek nincs senki másom ráadásul ez a vizsgák szempontjából is fontos év nem tudom elképzelni azt hogy hogyan tudnám őt barmikor valaha elengedni . Nem tudom elképzelni hogy nélküle kelek . Meg akkor sem ha faj hogy megüt még akkor sem ha fáj neki hogy megütöm . Úgy érzem ha szakitanank biztosan édes anyám után mennek . Mert már nem lenne semmi ami ezen a világon tart . Utalok mindent és mindenkit amióta elment a párom az egyetlen aki tartja bennem a lelket . Nem tudom vagyis érzem hogy szakitanom kellene de nem tudom mi a megfelelő megoldás . Hogyan tudnánk ezen tullepni? Megoldani? Vagy ha lehetetlen elengedni és elfogadni.

2022. nov. 27. 08:29
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Tökmindegy ki kezdi, férfi nem üt vissza
2022. nov. 30. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!