Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy mit tegyek. A barátommal már lassan ket éve együtt vagyunk és mostanában karos rank ez az egész fizikálisan lelkileg bantjuk egymást egyszer ő akar szakítani egyszer én tenném . De valahogy mindig visszatartjuk egymást . Nagyon …?
Figyelt kérdés
…szeretem őt ő állt mellettem amikor elvesztettem édesanyám végig kísérte a betegségét és most hogy egyedül maradtam ,egyedül elek nincs senki másom ráadásul ez a vizsgák szempontjából is fontos év nem tudom elképzelni azt hogy hogyan tudnám őt barmikor valaha elengedni . Nem tudom elképzelni hogy nélküle kelek . Meg akkor sem ha faj hogy megüt még akkor sem ha fáj neki hogy megütöm . Úgy érzem ha szakitanank biztosan édes anyám után mennek . Mert már nem lenne semmi ami ezen a világon tart . Utalok mindent és mindenkit amióta elment a párom az egyetlen aki tartja bennem a lelket . Nem tudom vagyis érzem hogy szakitanom kellene de nem tudom mi a megfelelő megoldás . Hogyan tudnánk ezen tullepni? Megoldani? Vagy ha lehetetlen elengedni és elfogadni.2022. nov. 27. 08:29
11/21 A kérdező kommentje:
Tényleg jó lenne sportolni de jelenleg Az érettségi és a szalagavato miatt meg a jogsi miatt semmire nincs idom:((
2022. nov. 27. 20:06
12/21 anonim válasza:
Távkapcsolat, ha együtt vagytok telefon van nála, veritek egymást - mi a jó az egészben?
Ez sokkal rosszabb a semminél.
13/21 anonim válasza:
18 évesen még nagyon fiatalok vagytok .. ha ebből kilépsz egyszer akkor 1 évig terápiás kezelés szükséges lesz és kapcsolat mentes élet , mivel komoly indulatkezelési problémáid vannak ami szerintem édesanyád hallála miatt alakult ki és agresszióban tőr elő. A férfiak többsége nem viseli el az ilyen fajta megnyilvánulást , kapásból ott hagy . Kezeltesd magad tényleg , eztt nem rosszból , vagy bántásból írom. Az erős ember nem az aki átugorja a problémákat ha nem beismeri önmagának és segítséget mert kérni .
15/21 anonim válasza:
Vegyél egy box-zsákot és ha ütögetnéd mehetsz boxolni, rögtön megvan a sport is.
16/21 anonim válasza:
Hagyjad már szegényt a telefon miatt, hideg van sötét van miért ne nézegethetné a telefont, ha egész nap a kezében van akkor se csesztesd 100000 féle dolgot lehet csinálni a telefonon annak legalább a fele tök hasznos.
17/21 A kérdező kommentje:
De ezer fele dolgot lehet csinálni a baratnoddel a telefon nem minden régen sem volt
2022. nov. 29. 14:43
18/21 anonim válasza:
De lehet hogy valamit tanul rajta a jövőtök miatt, vagy beszélget informálódik az életről. Ha szeret téged és nem csajozik rajta, akkor hagyjad már. Hagyd kibontakozni, hogy eszébe juthasson miket szeret, miből lesz több pénzetek, te meg foglalkozz a sulival, ha másra úgysincs időd. Aztán majd elmentek kirándulni néha. Vagy főzzél neki.
19/21 anonim válasza:
Megüt?
Én soha semkilyen veszekedés alkalmával SOHA nem emelnék kezet egy olyan emberre, aki a párom… de megkockáztatom, soha nem ütnék meg nőt… férfiakat sem szoktam ütni, de nőt?…
Az ilyen nem férfi…
De ha neked ilyen kapcsolat kell, ahol megütnek…akkor tarts ki mellette.
20/21 anonim válasza:
19. Akérdező kezdi ha olvastas a hozzaszpladokat ia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!