Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsek el egy olyan embert akit szerettem nagyon de bántalmazott lelkileg, fizikailag is?
Nagyon kötődök hozzá 4 évig voltunk együtt de a végére már elszabaultak a dolgok nálunk.
Szakítottunk, elkoltozott de szenvedek utána 1 hónap után is.
Nagyon szeretem.
Hiába emlékszem a rosszra voltak ott nagyon szép pillanatok is.
Rengeteget sírok miatta.
Csak a szokásos közhelyet tudom puffogtatni, de hidd el bevált, és hatásos, az idő megoldja!
1 hónap nem olyan sok idő, a gyász egy hosszú folyamat, ha még sírsz, akkor az elején vagy. Foglald el magad, ha nálad élt, akkor rendezd át a lakást, hogy semmi se emlékeztessen rá. Járj el szórakozni a barátaiddal, sportolj valamit, kezdj el tanulni, bármi jó, ami eltereli a figyelmed.
Mondjuk... nyisd ki a szemedet, és ne csak az általad megideologizált részét legyél hajlandó felfogni a kapcsolatnak!
Igen, a szépre érdemes emlékezni... de azért fel kéne fogni azt is, hogy itt bizony voltak olyan dolgok, amik semmiképp nem egyeztethetők össze a szerelemmel. Te tényleg azt sírod vissza, hogy pofozva, és alázva legyél?
1 hónap nagyon kevés idő. Adj magadnak időt!
Járj csoportba, bántalmazottak közé, és foglald le magad, ismételj át egy nyelvet, vagy járj el úszni, stb.
Én egyszerűen úgy, hogy magamat is szeretem és tisztelem.
És ebben minden benne van.
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!