Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt párom gyermeke el fog felejteni?
4évés gyereke van az exemnek (nem tőlem) kedvelt a gyermeke de nem vagyunk már együtt
Mennyire maradhat meg emlékként egy 4 évés gyermekben hogy együtt voltam az anyukájával ?
Vagy pár hét alatt el felejti ?
A "nagy" emlékek megmaradnak :)
Például nagynénémnek több párkapcsolata is volt. Az olasz csávó nevére emlékszem, a hosszú fekete hajára, meg hogy elénekeltük az "O sole mio" c. dalt (aminek én csak a címét tudtam)
Volt egy kamionos pasija is, ő egyszer megengedte, hogy beüljek mellé a (parkoló, nem mentünk vele sehova) kamionba :D
Ez az élmény megmaradt, viszont a pasiról semmi emlékem nincs - se alkat, se név.
Szerintem is vagy nagy élmények maradnak meg vagy a kis rendszeresek. Pl ha nyaranta kimentek egy rétre csillagokat nézni es ez rendszeres, az is meg fog maradni.
Vagy ha nagyanyu minden hétvégén süt vmi sütit, még a süti illata is megfog maradni
Az unokám 6 éves.
Másfél éves volt amikor a másik lányom (most már) volt férje hazaköltözött külföldről.
3 és fél éves volt, amikor a lányomék (a nagynénje) elváltak és a volt férje visszaköltözött külföldre.
A gyerek a mai napig emlegeti, pedig nem volt köztük szoros kapcsolat. Eleinte kérdezgette, mikor jön vissza, most már csak felemlegeti, hogy ezt, vagy azt csinált, vagy neki is volt olyanja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!