Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A volt párom gyermeke el fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt párom gyermeke el fog felejteni?

Figyelt kérdés

4évés gyereke van az exemnek (nem tőlem) kedvelt a gyermeke de nem vagyunk már együtt

Mennyire maradhat meg emlékként egy 4 évés gyermekben hogy együtt voltam az anyukájával ?

Vagy pár hét alatt el felejti ?

2022. nov. 23. 01:37
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
El fog felejteni, igen. 4 éves korodból neked sincsenek tartós emlékeid. Sajnálom, ha ez bánt téged. De az élet megy tovább, nekik is, neked is.
2022. nov. 23. 02:44
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Nekem van 1-2 halvany emlekem anyukam regi parjarol, akivel akkor volt egyutt, amikor ilyen idos voltam kb, de semmi komoly. Nem tudnam felidezni az arcat, csak arra emlekszem, hogy valami nagydarab (izmos) ember volt. A nevere sem emlekszem. Csak arra, hogy volt valami ferfi aki neha logott velunk. De az is lehet, hogy mar 5-6 eves voltam, valamikor sulikezdes elott volt, annyi biztos.
2022. nov. 23. 04:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én gyerekem 4 évesen egyetlen egyszer látta az egyik barátomat(3 napot volt nálunk, messze lakik), ma 8,5 éves és emlékszik arra hogy egy (nagy)mentőautót kapott tőle.(nem játszott a gyerekemmel, nem beszélgettek, igy más emléke nincs róla)
2022. nov. 23. 05:46
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
Nagynênim párjaira enlêkszem kiskoromból, nem tisztán de meg van egy-egy emlêk
2022. nov. 23. 07:19
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

A "nagy" emlékek megmaradnak :)

Például nagynénémnek több párkapcsolata is volt. Az olasz csávó nevére emlékszem, a hosszú fekete hajára, meg hogy elénekeltük az "O sole mio" c. dalt (aminek én csak a címét tudtam)

Volt egy kamionos pasija is, ő egyszer megengedte, hogy beüljek mellé a (parkoló, nem mentünk vele sehova) kamionba :D

Ez az élmény megmaradt, viszont a pasiról semmi emlékem nincs - se alkat, se név.

2022. nov. 23. 07:50
 6/9 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem is vagy nagy élmények maradnak meg vagy a kis rendszeresek. Pl ha nyaranta kimentek egy rétre csillagokat nézni es ez rendszeres, az is meg fog maradni.

Vagy ha nagyanyu minden hétvégén süt vmi sütit, még a süti illata is megfog maradni

2022. nov. 23. 08:07
 7/9 anonim ***** válasza:
37%
El.
2022. nov. 23. 08:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az unokám 6 éves.

Másfél éves volt amikor a másik lányom (most már) volt férje hazaköltözött külföldről.

3 és fél éves volt, amikor a lányomék (a nagynénje) elváltak és a volt férje visszaköltözött külföldre.

A gyerek a mai napig emlegeti, pedig nem volt köztük szoros kapcsolat. Eleinte kérdezgette, mikor jön vissza, most már csak felemlegeti, hogy ezt, vagy azt csinált, vagy neki is volt olyanja.

2022. nov. 23. 10:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2022. nov. 23. 11:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!